Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Cyklovac stieracov ? NeFunguje?!


KapriQ

Recommended Posts

Pytam sa kde je chyba a ci vobec moj P406 ma cyklovac, v prvej polohe kde ma byt zrejme cyklovac sa mi vobec nerozhybu stierace, skusal som menit poistku ale ja som do elektriky antitalent-ale poistka by mala byt ok, len sa chcem spytat ze kde moze byt problem ?!!

To kolecko co je na packe, tak s nim sa mi neda ani pootocit, az ked vytiahnem tu zaslepku co je na konci packy...Tak teda neviem ci je to zavada alebo to auto len ten cyklovac nema a treba dokupit packu s cyklovacom a len ju zapojit ?!...Alebo to mam len pokazene ? :X resp je tam cyklovac nejaky napr bez nastavenia napr na 5 sekund a je iba to pokazene, a to koliecko ked nefunguje tak je to v poriadku ?

Dakujem pekne chalani !

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

packou se neotaci (pokud teda nemas kombika nebo sedan se zadnim steracem) packa ma jen tri polohy pohybem nahoru a jednu polohu smerem dolu pro jednotlive setreni.

Nemas nahodou na aute senzor deste ? pokud nemas senzor, muze byt spatne casovaci rele, je za pojistkovou skrinkou vlevo pod volantem, schovany uplne vzadu pod palubkou - modry obal, zadna jina modra kosticka tam neni, tak ho jednoznacne poznas

[upravil dne 14/12/10 15:48 Ferry]

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 2 týdny později...

Mám stejnou závadu, jakou popisuješ, dej vědět jak dopadneš s tím relátkem. Cyklovač mi taky nefičí, navíc se to u mě projevuje i tím, že po spuštění ostřikovačů se stěrače ani nepohnou, musím je manuálně zapnout na druhou polohu, aby setřely.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak som bol dnes s tym chlapikom pozrel co by to mohlo byt a ze je to problem 206tiek 406tiek atd, a je to niekde v spinacke, dole jak su relatka, aj vyhrievanie okna co mi nejde bude problem tam ... ze to je tak 3 hodky prace cize ma to bude stat asi 30€ ... Dalsi tyzden to tam asi pojdem dat,teraz je plno, potom napisem co a ako ... Viac zatial neviem

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 5 měsíců později...

Zase ozivim toto tema.Hladal som to MODRE relatko ja tam ziadne fakt nevidim alebo som slepy?

Mam tam iba to co je hore na fotke v kruzku BOCNIKY.

V obchode chcu za rele 50ecek za feliciove 20ecek.

Prosim Vas kde je to rele? mam presne taku istu paticu ako na fotke a mam tam jednu tu poziciu volnu, tu s tym zelenyn,nema byt to rele tam?

Diky za help

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak po přečtení tohodle tématu, jsem zjistil, že mi taky stěrače při první poloze nahoru nedělají vůbec nic. Samozřejmě kouknu na to relátko, jak se tu píše. Ale spíš mi zajímá, co by to mělo dělat při tý první poloze? Senzor deště nemám.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

K relátku se dostaneš tak, že na levé straně pojistek povytáhneš takovej červenej plast. Tím se odjistí pojistkovnice a tu vytáhneš celou ven. Když koukneš do tý díry po ní tak to modrý relátko uvidíš.

Jinak může být i problém v páčce samotný. Špatný kontakt. Rozebrat, vyčistit, případně opravit. Už je to tu taky popsaný. stačí trochu hledat. ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak jsem koukal po modrém relátku, ale nic sem nenašel:( Našel jsem červený plastík u pojistkovnice, tu jsem celou vyndal, ale stejně nic neviděl. Bohužel, jsem tam neviděl ani nějaký místo kam by měla patřit. Nějaký nápady? Tady přikládám foto, co jsem tam viděl :D

http://www.ulozto.cz/9588440/fotografie0121-jpg

http://www.ulozto.cz/9588441/fotografie0122-jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...