Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Vyplatí se řádné-placené členství v klubu?-pohled ze strany členů


Pe.Tr

Vyplatí se řádné-placené členství v klubu?-pohled ze strany členů  

  1. 1. Vyplatí se řádné-placené členství v klubu?-pohled ze strany členů

    • a) ano
      79
    • b) nevím
      12
    • c) ne
      8

  • Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Slevy nevyužívám, nemám jak (s výjimkou poplatků za srazy, které jsem spoluorganizoval). Slevy u partnerů podle mě využije zanedbatelné procento řádných členů, ale i tak je to správná cesta, co nám lze nabídnout. A každý nový partner je přínos.

Přesto jsem přesvědčený, že se řádné členství vyplácí. Bez peněz tento klub být nemůže. Sice hodně dají sponzoři a platící inzerenti, ale každá kačka dobrá...

Osobně bych i zrušil vánoční dárky pro řádné členy, zbytečně vyprázdňují klubovou kasu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hlasoval jsem pro ANO, peníze které jsem dal za členství, se mě už vrátily v podobě slev třeba na vánočním večírku, kde jsem byl, na slevách z E-shopu, plus výhody u partnerů třeba Autokelly. Jiné výhody jsem zatím nevyužil, ale myslím že placení příspěvku není o slevách, ale o podpoře clubu, který nám všem pomáhá při řešení problémech auta a podobně. Prostě chci tady být a proto platím.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Řádné členství snad není o tom, zda se vyplatí či nikoli. Já platím za celou rodinu a dělám to proto, že chci, aby tohle fórum ještě nějaký ten pátek fungovalo. Slevy u partnerů krom Vašendy a na srazech neuplatňuju (díly si nekupuju a jsem přesvědčenej, že po těch letech by mi Valda dal slevu stejně i bez kartičky), vánoční dárek je příjemná záležitost, ale taky bych se bez něj uměl obejít. Jediná výhoda, kterou řádný člen má a na které osobně bazíruju je možnost ovlivnit chod klubu hlasováním či přímo kandidaturou na pořadatele srazu či do vedení - na něco takového podle mně neplatící \"jezdci na vlně\" nemají právo a tak to má být.

[upravil dne 13/12/2010 22:23 Medvěd]

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

za mě taky ano, slevy jsem zatím nevyužila žádné, kartička mi ještě nedošla, Vánoční dárek jsem taky ještě nedostala (takže se určitě obejdu i bez něj :D ) ale manuál je už stažený, lidičky na foru hrozně v pohodě a těším se na budoucí srazy, na které snad dojedu :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Vše co bych k tomu řekl bylo už řečeno, za mě jednoznačně ano, vyplatí se, ale ne po finanční stránce ale je to určitý přínos pro členy kteří se rozhodnou platit, i kdyby to byl jen dobrý pocit že podpořim toto forum

[upravil dne 13/12/10 22:37 Radek Hurvajz]

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Vesměs očekávám že tu budou hlasovat z velké části jen řádní členové a podle toho taky bude výsledek ankety vypadat .... :)

Vesměs je to jen asi o tom kdo přispívat chce (jako podpora pro klub), většině lidí se to nevyplatí protože na srazy jezdí jen pár desítek lidí a u partnerů taky nakupuje jen někdo...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud to beru pouze co je z toho pro mou kapsu.

Slevy u Autochodura 10%:

1. oprava - Renovace nápravy, výměna spojky a pár drobností mi ušetřilo 1700kč.

2. oprava - Oprava ABS a výměna pal. filtru cca 500kč.

Slevy v AutoKelly (cca 25%) se vyplatí už když koupíte jen filtry a olej na pravidelnou výměnu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Poznám zopár ľudí zo svojho okolia ktorý vôbec neuvažovali nad tým či sa oplatí platiť členské. Zaplatili lebo chceli podporiť dobrú vec a postupne im pribudli výhody ako bonus k správnemu rozhodnutiu. Vidím ako v poslednom roku pribúdajú platiaci členovia zo Slovenska a pritom možno tretina z nich i využije nejakú výhodu.

Som rád že tento klub existuje a rád ho podporím členskám poplatkom.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ako bolo povedane, novy nazor sa tu asi neobjavi ... Prispel som, a prispejem, lebo chcem, lebo kvoli tomuto klubu poznam x novych ludi ... A tu uz panuje otazka ... Rady na fore, pomoc clenu kdyz sem neco potreboval (a nebylo to 1 krat) a konec koncu i slevy, mi prinesou ovela viac, ako sumu, ktoru zaplatim na clenske ... Zda sa mi spravne, cast tychto penazi vratit spet do klubu ...

Uz jen to ze pastorek mi neco do auta namontuje, nebo neco opravi, my clenskej poplatek zaplati, lebo kdybych to delal v servisu, tak to bude stat urco vice :) Treba si tohle uvedomit :) Alebo treba ze mi tu nekdo pomuze s problemem, vypise historii dle VIN cisla, a podobne, treba si predstavit, kolko by vas to stalo casu, ci namahy, lez by ste to bez tohoto klubu zistili ...

Takze za mne, jednoznacne ANO ...

Co sa tyka zliav, tak v autokelly som nasu zlavu teraz par krat vyuzil, naposled uz mi to ale napsal na nekoho jineho, na ktoreho bola sleva jeste o 6 procent vice, toz uvidime ci se to stane pravidlem ... Ale napriklad, naposled sem do sveho auta pred 2 tydny kupoval novou kompletni 3 dilnou spojkovou sadu Valeo Premium, a s ceny 122 Eur bolo 87 Eur ... Uz to je clenske 2x spet :)

Suma na podporu klubu neni velka, a da sa velmi lahko usetrit :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Platil jsem řádné členství, abych pomohl klubu, slevy na ND jsem využíval minimálně (měl jsem přístup k větším % :D), ale určitě se vyplatí jednou ročně zaplatit 300,- Kč, protože dokumentace ke stažení je super a nejen ta;)

EDIT: godzila.01: Za svou pětiletou éru vlastnictví 405 jsem byl jen na několika Pražských srazech, jednou jsem se otečil na Seči s přívěsem dřeva a objevil jsem se na srazu na Mělníku (páč to mám za rohem). Ale ty tři stovky se mi vrátily po jednom až dvou nákupech v Kelly na klubovou kartičku. A jak jsem psal, nebylo to až tak kvůli slevám, umim si zařídit větší slevy;)

[upravil dne 13/12/2010 23:08 Dundee]

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ja som tiez uz dlho v klube a zaplatil som clenske len tento rok prvy krat. A zaplatil som rad a trochu som bol aj nastvany na seba ze som to uz nespravil skor. Vsetko sa zmenilo po mojom prvom zraze v Senici. Ked som videl aky fajn ludia su na klube.

Zlavy mi momentalne moc nepomozu kedze som mimo normalnej europy, ale karticka co som dostal je paradna a zavidia mi ju aj rysavi hai z irska. Oni nic take nemaju.

A kde si mozme vyzdvihnut vianocny darcek?:D:D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...