Jump to content
  • Aktuální cíle darů

Antipollution fault

třídvířko

Recommended Posts

Čau všichni.Tak už jsem tady opět s problémem u P807.Manželka s ním jela ráno do práce a vše ok.Teď večer když se vracela,tak jí to jelo 20.Po zhasnutí a opětovném nastartování se dostala na 50.Cca po 1km se rozsvítila kontrolka diagnostiky.Auto se rozjelo a jelo normálně,ale s kontrolkou dia.Tak jsem do toho sedl,jestli se to neztratí a nic,po startu kontrolka a antipollution fault.Ale jede to dalo by se říct normálně.Fap mám venku,tak nevim.Má to něco s životnim prostředim,ale jak jsem tady tak koukal,tak to může být i spousta věcí okolo.každopádně asi zajet do peugeota na diagnostiku že?

• 2 weeks later...

Mě to udělalo, když bylo 20 pod nulou... nastartoval jsem ujel 500m a zdechlo to. Ten samej fault a kontrolka svitila... dal jsem to do teplý garaže, když jsem na 8x dojel zpět a bylo po problému... začal jsem přidávat adetyva proti zamrzání a je do dobrý.. je to od tý doby, co se přidávaj ty zatraceny biosložky, drív jsem na horách žadný takový problém neměl a to bylo -25 třeba 14 dní v kuse... :aut

• 4 weeks later...

..tak nejdem zakladať novu temu aleotvorím znova túto...

..tiež nastal problém s Faultom večer som odstavil auto v garaži rano prídem k nemu a nechcelo poriadne naštartovať tak som potočil dlhšie chytilo a hned pílo a naskočila naša znama hlaška a zostala svietiť kontrolka motora takto to bolo 2 dni nezhasinala tak som zašiel na diag. napísala spínač na spojk. pedali,žhavenie a nizky tlak v lište chyba sa vymazala skušalo sa štartovať a dobre jazdil som cely večer cely den a bolo dobre,ked som dnes odstavil auto na chodníku mierne naklonene a mal som už skoro rezervu idem naštartovať a to iste dlho točilo kym chytilo...tak ma zaujíma či to nemohlo natiahnuť vzduch preto napisalo nizky tlak,alebo čo lebo cez den som smelo jazdil a nič...alebo to je DRV skusiť ho vyčistiť alebo čerpadlo v nadrži...a ozam je v nadrži pri čerpadle aj nejake sitko.?