stano sb Posted December 13, 2010 Share Posted December 13, 2010 zdravim vsetkych peugeoťakov chcem len vediet či palivove čerpadlo v nadrži tlači benzin pri každom startovani,alebo len ked je v sustave maly tlak??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midloch Posted December 13, 2010 Share Posted December 13, 2010 Čerpadlo tlačí vždy když zapneš zapalování pár sekund, pak přestane a zase začne až nastartuješ. Krom toho by tam měla být výjimka, když zapneš zapalování s plynovým pedálem na podlahu, tak čerpadlo tlakuje mnohem dýl - využívá se třeba když ti došel benzín nebo když byla odpojena palivová rampa. Dál je aspoň u modelů s MUXem taková fičura, že když jen zapneš zapalování a nenastartuješ, tak aby jsi slyšel čerpadlo, musíš cca minutu počkat a pak to zkusit znovu. V tomto mezidobí totiž znovu netlakuje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stano sb Posted December 13, 2010 Author Share Posted December 13, 2010 no mne auto netlakuje stale len ked mam nastartovane a vypnem tak potom tlakuje ked zapnem zapalovanie a inač vobec je to dobre??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stano sb Posted December 13, 2010 Author Share Posted December 13, 2010 no ale ked jeden den auto stoji tak pri prvom starte netlakuje vobec aj ked podla mna by malo a nechce autostartnut na 1krat preto to riešim?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stano sb Posted December 13, 2010 Author Share Posted December 13, 2010 bol by som rad keby to niekto odskusal či mu tlakuje pri každom zapnuti kluča Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stano sb Posted December 13, 2010 Author Share Posted December 13, 2010 tak nevie niekto aky problem mam ja,že my to netlakuje stale??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Charlie 1 Posted December 13, 2010 Share Posted December 13, 2010 Midloch ty jezdíš na Ethanol E85?jak to na to jede? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stano sb Posted December 13, 2010 Author Share Posted December 13, 2010 takže neporadi nikto?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lubokpz Posted December 13, 2010 Share Posted December 13, 2010 Najskôr vadné čerpadlo v nádrži. Mal som to isté, po výmene OK. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiken Posted December 13, 2010 Share Posted December 13, 2010 No mě osobně to taky pokaždé netlakuje, už jsem si toho všimnul dříve, problémy se startem ale žádné nejsou. Vždy chytí na poprvé i když se mi zdá, že někdy trochu déle točí startér. rád bych se taky dozvěděl od někoho znalejšího, jestli musí vždy čerpadlo po otočení klíčku natlačit a nebo si hlídá tlak a natlakuje dle potřeby. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midloch Posted December 14, 2010 Share Posted December 14, 2010 Čerpadlo má běžet pokaždé po zapnutí zapalování, ale neběží pokud jsi měl zapalování zapnuté cca 1 min. předtím. Musíš chvíli počkat a potom to zkusit znovu. U mě tak dlouho až přestane svítit třeba posvětlení tlačítek pro stahování oken. Teprve až tlačítka zhasnou, tak po zapnutí zapalování tlakuje opět. Pokud čerpadlo netlakuje tak zkusit bouchnout na nádrž zespodu. |Charlie1: nebudu offtopicovat, pošlu SZ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stano sb Posted December 15, 2010 Author Share Posted December 15, 2010 no ja mam ten problem že netlakuje stale takže to može byt čerpadlo ked raz ide a raz nie??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts