Jump to content
  • Aktuální cíle darů

tip na Vánoce

Guest StibTo

Recommended Posts

Pro mě by byl nejhezčí dárek stříbrnej sedan 406 new model.Jedinej problém je že už ho nevyráběj a nedá se nikde zehnat :(

Já jsem se zase předevčírem v té jejich prodejně v Praze pídil po modelu 306tky a jediné co teď mají je 306 S16 :myslim ..A navíc blbé měřítko, 1:43 by stačilo (a taky by to nestálo 4-cifernou částku)

[upravil dne 13/12/10 11:58 Stibto]

Guest Chozeluizskuner

Sou bídáci... přítelkyně v Budějovicích prolezla všechny modelářství + hračkárny a nikde.jen v jednom modelářství jí řekl že poslední kousek prodal před měsícem a už se nedá ani obědnat :( a to je to tak krásné auto.Klidně bych za to těch 800 dal za češ se to prodávalo

njn .. a moje 306 je zjevně moc tuctovka takže se to nevyplatí vyrábět ... no hlavně že Feldy, Ochcávky, Favority a Š120 tam mají každé asi v 15ti barevných variantách a dokonce i policejní varianty a podobně .. :blicismajlik:)

Guest Chozeluizskuner
njn .. a moje 306 je zjevně moc tuctovka takže se to nevyplatí vyrábět ... no hlavně že Feldy, Ochcávky, Favority a Š120 tam mají každé asi v 15ti barevných variantách a dokonce i policejní varianty a podobně .. :blicismajlik:)

Přesně tak... řekl bych že maj všechno až na naše káry.Obětoval sem hledání na inernetu 3dny a to i na mezinárodních stránkách.Pro mě je to prohranej boj :roll

Guest Chozeluizskuner

Jako je to asi jedinej novej model co prodávaj... ale ta práce s tim :( a nikdy nebude ten výsledek tak dokonalej.to by muselo to autíčko jít celé rozebrat...

Guest Chozeluizskuner

Na tenhle dort mi přítelkyně scháněla ten model...nakonec to vyřešila malim peugeotíkem a natřela lakem na nehty :D Ale stejnak sem měl radost.Krásnej dárek :aut

A k tomu to byl Punčák kterej nejvíc miluju :roker

post-25291-1410961401732_thumb.jpg

[upravil dne 13/12/10 15:42 Chozeluizskuner]