Janoska25 Posted December 13, 2010 Share Posted December 13, 2010 Dobrý deň, pre pár dňami som sa stal šťastným majiteľom P806 2.0, 89 KW, r.v.1998. Autíčko si neviem vynachváliť (po Fkovej astre:D). Včera večer sa mi stala taká vec - nešlo mi naštartovať, štartér iba cvakal, tak som pohýbal s kontakmi na baterke a v pohode som potom naštartoval. Nahodil som kód do rádia ( ktorý som našťastie našiel) a pozerám, klimatronik vôbec nesvieti, nereaguje skúšal som stláčať všetko a nič sa nedeje. Ventilátor na kúrení ide, mám tam webasto a keď ho pustím, tak sa ventilátor roztočí. Poistky som pozeral. Nestretli ste sa prosím vás s niečim takýmto ? Môj servisák sa v rýchlosti na to pozrel, skúšal povyťahovať štekre priamo z klimatroniku, ale nič sa neudialo Poprípade pomohla by diagnostika ? Nejaké schémy z klimatroniku nemáte ? Budem vďačný za každú radu ! ďakujem. :(:(:(:(:( [upravil dne 13/12/10 04:54 Janoska25] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
varic Posted December 13, 2010 Share Posted December 13, 2010 Já to měl z odpálené pojistky, když jsem si hrál s autorádiem..,. ale jestli jsi je pořádně zkontroloval, tak nevím.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Janoska25 Posted December 13, 2010 Author Share Posted December 13, 2010 Pozeral som na to, bola to poistka č. 5 pod volantom ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Janoska25 Posted December 13, 2010 Author Share Posted December 13, 2010 Vytiahol som ten ovládací panel von a zistil som, že mi to vyhadzuje poistku. Netušíte niekto čo s tým ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Benžík Posted December 13, 2010 Share Posted December 13, 2010 U 406 tenhle problém způsobuje vadný kontakt ve spínačce. Zkus se na ní podívat. Hlavně změř, jestli je napětí v tom klimatroniku. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Janoska25 Posted December 17, 2010 Author Share Posted December 17, 2010 Vyriešené....musel som kúpiť celé ovládanie Klimatronicu :-( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts