Butrus Posted December 11, 2010 Share Posted December 11, 2010 Ahojky všem. Líbí se mi ORIGINÁL nápisy na předních dveřích Peugeotek s označením verze (edice). Táta má na 406 1.9TD označení Zenith, skoro manželka na 106 1.1 má Symbio a já bych si rád na svojí 406 taky nalepil nějaký takový nápis. Prostě se mi to líbí a nechci si na auto lepit nějaké čínské znaky, který ani nevim, co znamenaj (třeba kuře na kari apod.). Proto se ptám,co máte vy na svých 406? Pokud se mi nápis bude líbit, tak si tam klidně nalepim označení edice z nějakýho slabšího modelu. Nejsem žádnej pozér a nehraju si na to, že mám nejvíc nejlepší auto a jede mi to 300 km/h na půl plynu. Díky všem za odpověď. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Benžík Posted December 11, 2010 Share Posted December 11, 2010 Některý 406 se zimní výbavou byli HUSKY. Coupé má označení Pininfarina. Pak už jen sv, sr, st... Možná je i něco jinýho, ale nevzpomenu si. TDI by se nelíbilo? [upravil dne 11/12/10 23:36 Benžík] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Butrus Posted December 11, 2010 Author Share Posted December 11, 2010 Pininfarina néééé, nemam coupe, ale sedana. TDI má jiná automobilka a nevíc nemam naftu, ale benzín. Jde mi o označení benzínových verzí (edicí nebo výbav) 406-tek. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Butrus Posted December 11, 2010 Author Share Posted December 11, 2010 myslíš tato loga ? Ano, myslím ty loga na dveře řidiče a spolujezdce. Díky ti za obrázek. Ale otcův Zenith tam nevidím. Je možné, že je ještě jiné označení pro sedany old version,než uvedl Honza406? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chepp Posted December 12, 2010 Share Posted December 12, 2010 nema tvuj ote spise z nejakyho auto shopu neoriginalni neco vterinakem prilepeno? to vysvetluje ty n azvy....zenith... a tak dale..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Butrus Posted December 12, 2010 Author Share Posted December 12, 2010 Jo, to je přesně ono. Stejný nápis tam táta má. Líbí se mi to, tak jsem chtěl vědět, jaký nápisy se ještě na 406 dávaly. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Charlie 1 Posted December 12, 2010 Share Posted December 12, 2010 ahoj,myslím že zenith není origo označení Peugeot,jak psal Honza 406 tak v logách Zenith není,ale podle mě to bude jen označení a reklama prodejce u kterého se auto prodalo v autosalonu ,jako tady u nás třeba Havex auto,Klokočka a podobně...toť můj názor... [upravil dne 12/12/10 15:38 Charlie 1] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
koblih69 Posted December 12, 2010 Share Posted December 12, 2010 No já nevím, mě se to tam hlavně vůbec nelíbí... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Butrus Posted December 12, 2010 Author Share Posted December 12, 2010 Tak vyřešeno. Vygoogloval jsem tuto stránku: http://aebergon.perso.neuf.fr/Peugeot/page_Peugeot.htm U modelu 406 je uveden Zenith i další edice. Je ale zajímavé,že mladý 106 má označení Symbio, ale ve sloupečku 106 jsem to vůbec nenašel. A určitě to tam nikdo nedolepoval, protože 106 byla koupená nová v Peugeotu Renner Most. A další informace o edicích 406: http://laurent.bunnik.perso.sfr.fr/peu40604.htm Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ferry Posted December 12, 2010 Share Posted December 12, 2010 edice byly ruzny zmineny Zenith, pak Husky, Mistral, Roland Garros (ten ma i jiny sedacky - bezova polokuze a spesl zelenou metalizu) u 106 byly verze Symbio, Kid, taky ten Roland Garros, Quicksilver, Graduate, Inca, Aztec, Color hodne se tyhle oznaceni davaly na auta co sly do Anglie, tam se oznacovaly vepredu na blatniku i ty vybavy, jako LX, GLX, SRi apod [upravil dne 12/12/10 19:07 Ferry] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Charlie 1 Posted December 12, 2010 Share Posted December 12, 2010 no vidíte tak jsem se spletl... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qcko Posted December 13, 2010 Share Posted December 13, 2010 406 mala aj tu ediciu, ze vyzerala vnutri ako lod, nie? Modry interier, drevom oblozene, kufor trocha ako cln, teda dufam ze to bola 406, kazdopadne keby niekto vedel ako sa volala, tak by mohol nahodit nazov:aut Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Charlie 1 Posted December 13, 2010 Share Posted December 13, 2010 není to jak je v odkazu výše?toto? http://aebergon.perso.neuf.fr/Peugeot/page_Peugeot_406_Nautic_Line_2001.htm [upravil dne 13/12/10 19:59 Charlie 1] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qcko Posted December 13, 2010 Share Posted December 13, 2010 Aaa, hej, to je ona, sakris odkaz som si nevsimol:aut, diky, tu by som chcel niekedy vidiet nazivo:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xenostellar Posted December 14, 2010 Share Posted December 14, 2010 Ta Nautic Line vypadá perfektně. Ta by se mi taky líbila. Dobrej je ten kruh v kufru Ještě jsem viděl edici St. Tropez. Vždycky to byly HDI 66kW a jedna měla takovou tyrkysovou metalízu, kterou jsem jinde neviděl. [upravil dne 14.12.2010 14:06 Xenostellar] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chepp Posted December 14, 2010 Share Posted December 14, 2010 ok priznamam ze ta lodni jo... ale ty zenith si nemyslim ze byly? nebo jo? ta moje byla \"vrak\" to je takova limitovana edice... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chechet Posted December 14, 2010 Share Posted December 14, 2010 Tak vyřešeno. Vygoogloval jsem tuto stránku: http://aebergon.perso.neuf.fr/Peugeot/page_Peugeot.htm U modelu 406 je uveden Zenith i další edice. Je ale zajímavé,že mladý 106 má označení Symbio, ale ve sloupečku 106 jsem to vůbec nenašel. A určitě to tam nikdo nedolepoval, protože 106 byla koupená nová v Peugeotu Renner Most. A další informace o edicích 406: http://laurent.bunnik.perso.sfr.fr/peu40604.htm a ja mel treba 106tku \"Summertime\" a nenasel jsem ji ani pod jednim odkazem. a to vim, ze \"Summertime\" byly i 306tky a 405tky. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dawra Posted March 26, 2011 Share Posted March 26, 2011 Tak ten Nautic line mám. Kolo z kufru někdo ukradl, ale jinak super. Mám sv. modrou met. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pe.Tr Posted March 26, 2011 Share Posted March 26, 2011 nezapomente i na cabrio Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Charlie 1 Posted March 26, 2011 Share Posted March 26, 2011 Tak ten Nautic line mám. Kolo z kufru někdo ukradl, ale jinak super. Mám sv. modrou met. tak to nafoť to mě zajímá ten interiér,a nejen mě,jsem zvědavej!!na těch stránkách v tom odkazu toho není moc vidět! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts