Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Stále zapína klímu + neprepína klapky na kúrení


Bjukemen

Recommended Posts

Pokud ti to zapíná v tomto počasí při nastartování klimatizaci v režimu AUTO, tak je to v pořádku. Přečti si to v manuálu, kde je vše popsané. Musíš si to sám vypnout. Stačí, než nastartuješ a je klíček v druhé poloze,tak si ji vypni a pak nastartuj. Jinak klimatizace nejen chladí, ale i topí.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

..tak je mi jasne že na odmlženie je najlepšie zapnuť klímu ale ja sa chcem v aute hriať a nie chladiť,hlavne ked stojí celu noc pred barákom..

Auto znamená, že automaticky udržiava nastavenú teplou. Tj keď je vonku chladnejšie ako nastavená teplota tak topí inak chladí.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

..tak nechcem zakladať novú temu tak prispejem sem,pri nastaveni pridenia vzduchu na sklo šipka hore a nohy šípka dole to nefunguje korektne so stredneho vyduchu ide stale najzlinejší prud na sklo len tak slabo a na nohy takmer vobec,preto ma zaujima ako su tam tie klapky alebo či niekto nemate nejaky nákres aby som to rozobral a rozchodil...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Když dáš klimu na sklo + nohy tak je realita taková, že to fouká hodně na sklo, ale i z prostředka. Pokud přivřeš průduchy v palubce tak to jde dolů o něco lépe.

Jestli klapky fungují OK poznáš snadno, Sedni ke spolujezdci, obličej dej proti průdochům uprostřed palubky a přepínej na jen na sklo, jen doprostřed a jen dolů. Uprostřed to ucítíš a nahoře a dole to zkusíš rukou. Pozor chvilku trvá než se to přepne. Stejně skončíš u toho, že pěkně přivřeš prostředek tak aby aby se ti jen nezamlžovaly skla, přepneš na sklo + nohy a dáš o něco vyšší teplotu než jsi zvyklej. Pak je to funguje vcelku OK. Aspoň u mě.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...