Zkrat Posted December 10, 2010 Share Posted December 10, 2010 Zdravím všechny. Mám P206 1.4i benzín, r.v. 2001 (bez ABS) a dnes jsem na dálnici zjistil, že když zabrzdím ve větší rychlosti (110km/h), tak auto táhne doprava. Když nebrzdím - jede rovně a i s puštěným volantem. Je mi jasný, že to bude asi něco z brzdama. Spíš se chci zeptat: kolik bude stát oprava takové srandy? Vím, že se to těžko odhaduje - dle toho co se bude měnit. Ale ať mám nějakou rámcovou představu dle dílů.... Vůbec tomu nerozumím (např. pokud to bude tohle tak...... ,-Kč, pokud to bude tohle..... ,-Kč). Samozřejmě si rád vyslechnu názory když to bude moct být něčím jiným. Mám fakt radost teďka před Vánocema... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ozzy56 Posted December 10, 2010 Share Posted December 10, 2010 může to být jen přidřenýma pístkama (válečkama vzadu), vyčistit a namazat--pohyblivost třmenů--,to se špatně píše,co s tím všechno může být, zajel bych na STK na válc. zkušebnu a tam ti řeknou,které jeto kolo (kola) a podle toho řešit... Vánoce s tím nemají nic, když budeš jezdit v klidu, není problém, nemají všechna auta u nás perfektní souměrnost brzd [upravil dne 10/12/10 15:39 ozzy56] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zkrat Posted December 10, 2010 Author Share Posted December 10, 2010 Díky, díky za rychlou odpověď. Docela mě to uklidnilo. Už mi to moje auto někdy leze krkem (nebo peněženkou?). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AnotherOne Posted December 10, 2010 Share Posted December 10, 2010 Môže to byť aj silentblokom ramena. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
karhol1 Posted December 11, 2010 Share Posted December 11, 2010 No zřejmě Ti málo brzdí levá strana a propto ti to táhne vpravo , kde to více brzdí, jen vysledovat jestli přední nebo zadní kolo ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts