Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Dobití baterie - hlásí chybu P1435


Groll

Recommended Posts

Dobrý den,

chci se zeptat, možná blbě. Měl jsem vybitou baterii. Tak jsem ji vytáhnul, nabil. Po prvním nastartování všechno ok. Ale po druhém už naskakuje hláška depollution system faulty a svítí motor. Je nějaké jednoduché řešení, nebo to bude jen pro diagnostiku?? Do Artcomu ani k Fajtovi se mi moc nechce, když jsem četl zdejší ohlasy.

Poradí mi někdo, co by se s tím dalo udělat?

[upravil dne 13/2/11 21:10 Groll]

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

palivo? Tak to je věc, kterou bych nečekal. Naftu mám z OMV, tu tady nikdo nekritizoval. Je pravda, že přes ty mrazy mi to nestarovalo, tak to mohlo třeba někde \"zamrznout\", ale po nabití baterie starutuju na drc. Až pak to vyhodilo hlášku. Tankovat budu už brzo, zbývá mi podle počitadla nějakých 140km, tak brzo pojedu dotankovat.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 2 měsíce později...

Tak baterií to opravdu nebude.

Byl jsem v jednom servise. Nebyla to značková diagnostika, ale přečetl na \"Delpfi\" trvalou závadu P 1435 Porucha čerpadla aditiv, nevěděl si s tím rady a rovnou to přiznal, tak jsem jel do \"značkového servisu\". Tam to načetli, a řekl mi, že to cosi nenačetlo, někam odešel, a pak se vrátil s tím, že to bude buď vadná kabeláž, nebo \"počítač\" čerpadla aditiv.

Máte s tím někdo nějakou zkušenost? Před časem mi to hlásilo závadu na víčku nádrže, teď zase čerpadlo aditiv. Musím říct, že mám auto zatím jen od října, a nějak jsem nepostřehl, jestli probíhá regenerace filtru. Spotřeba je někde kolem 8litrů, přičítal jsem to zimnímu počasí, ale je možné, že je FAP nějak víc zanešenej?

V pátek jdu k Fajtovi to nechat proměřit, jestli je to špatné vedení nebo to počítadlo. Nevíte někdo, nakolik by to počítadlo přišlo? Případně vyřešili by se problémy FAPOFFem?

Moc díky za jakýkoliv postřeh, nejsem fanda do aut, tak se ptám někdy jak trotl, ale je dobré jít do servisu s informacemi, ať tam ze mě netahají zbytečně peníze navíc.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...