Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Ake radio do 100€


KapriQ

Recommended Posts

Zdravim,chcem kupit naky ten trandacek do mojej 406tky ... Repraky budem riesit neskor, lebo som kupil Magnaty za 60€ a hrali horsie ako povodne :/ takze repro budem riesit neskor. Ale radio by som rad dal druhe, podmienka je aby to malo na CD+USB + cierno modre prevedenie.

Osobne by som siel do Alpine-u ... A uricte nie SONY, co by ste poradili ? Dakujem pekne !

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Původně jsem chtěl alpine sérii iDA, ale pak jsem se dozvěděl, že strašně pomalu načítá z USB - třeba i 15 minut a po tu dobu hraje dokola první písničku. Je to tím, že nejdříve musí načíst celý obsah USB a to trvá dlouho. Nevím jak je to u jiných řad od Alpine, ale předpokládám, že to bude podobné. Proto jsem jej nakonec nekupoval. Já osobně jsem nakonec zvolil Clarion tak doufám, že budu spokojenej.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Lukas309:

zrovna vcera jsem domontoval v garazi hudbu a head unit mam Alpine iDA-x305S, chtel jsem to hlavne kvuli iPod pripojeni. 60GB ipod to melo nacetlej hned a 16GB flashku taky.

Dokonce to z Flash to prepina pisnicky jeste rychleji protoze ipod ma pamet na principu harddisku. Nevim jestli je to tim ze je to nejlepsi model z rady iDA ale pochybuju ze ti nejaky radio nacita 15 minut.mozna kdybys to nemel ve slozkach jen tak rozhazeny v rootu. jinak zpracovani radia je uplne spickovy.predtim jsem mel Clariona s BT taky bez mechaniky a byl jsem spokojen ale s alpinou se to neda srovnavat :(

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

to se me nezda mozna kdyz by jsi sehnal nejakou extrapomalou flash a aji kdyby tak by ti to udelalo poprve pri pripojeni a pak uz to ma nactene! ja jsem akorat zazil ze zakaznikovi to nacetlo flash zaclo hrat potom se flashka jakoby uspi a radio ji uz neprobudilo ale kdyz koupil jinou pamet tak to bylo OK

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...