Jump to content
  • Aktuální cíle darů

Jaké koaxy 130mm?

Lukas309

Recommended Posts

Mám autorádio Clarion CZ200EG a k němu zesilovač Crunch GTS 4125 (4x85W RMS) někde jsem četl test a skutečný naměřený výkon je 74W RMS. Chtěl bych si k této sestavě koupit nějaké 13 cm koaxiální repro dopředu i dozadu.

Uvažoval jsem o

Crunch BMX 53 http://www.prohifi.cz/reproduktory-do-auta/crunch-bmx-53

nebo

Crunch DSX120 http://www.prohifi.cz/reproduktory-do-auta/crunch-dsx120

Nechci nikterak zasahovat do origo umístění a proto 13 koaxy. Kabely budu dávat všechny nové.

Cenově bych se rád vešel do 2500 za celou sadu, ale není to podmínka. Pokud někdo ví o lepších za tu cenu nebo je ochoten poradit, budu rád.

Nechci nikterak zasahovat do umístění a proto 13cm koaxy. Nakonec dám dopředu Crunch MXB 52 a dozadu Crunch DSX52. Ještě k tomu vyměním celou kabeláž a předpokládám, že oproti těm šumítkům co tam mám teď (i když je to Blaupunkt) tak to bude úplně někde jinde. Nejsem žádnej hifista a jsem přesvědčen o tom, že ty koaxy bohatě postačí.

[upravil dne 14/12/10 16:14 Lukas309]

• 2 weeks later...

Nakonec jsem koupil Crunch zadek už je na místě a zítra snad předek pokud teda přijdu na nějakej dobrej způsob jak protáhnout 2.5 kabel skrz ty průchodky ve dveřích. Jinak zatím jsem spokojen s tím jak hraje zadek, ale ještě to není 100% nastavený