Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Pozor na plechovku v chladničce


filas1

Recommended Posts

Tak si představte co se mi v sobotu stalo. Zapoměl jsem plechovku s Coca colou v kastlíku (chladničce) pod řadící pákou.

Plechovka se tím mrazem roztrhla a vybouchla. Přišel jsem v sobotu ráno do auta, kastlík otevřenej, plechovka roztržená a Coca cola všude. Na všech sedačkách, na stropě, v přihrádkách ve dveřích a až v kufru. Hodinu jsem to uklízel. Naštěstí to nikde nezanechalo trvalé stopy. Kupodivu to šlo dobře vyčistit i z toho stropu. Tak si na to dávejte pozor.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No nezapomeň z čeho taková CocaCola je. To je defakto nejlepší čistící prostředek. Tak se nediv že to šlo dobře dolů, možná na těch místech to bude čistější než v okolí.

Ale nezávidím Ti. Mě protekl kelímek s konkurenčním produktem a jen to dostat z té mystičky byl pocuc.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jenže to nebylo mrazem z chladničky ale mrazem z venku, ale myslim že je divný že byla všude, protože když zmrzne tak aby se roztrhla tak už není tekutá ale je to kus ledu

[upravil dne 6/12/10 22:24 Radek Hurvajz]

Jasně že to bylo mrazem z venku, tak jsem to myslel. Chladnička nechládí, když neběží klimatizace. Bylo to něco mezi ledem a tekutým, někde byla ledová tříšt a někde černý fleky od koly.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Loni se stalo tchánovi něco podobnýho se zavřenou PETkou burčáku v ledničce:D. Popisoval to jako strašnou ránu v kuchyni, když tam přišli, tak byla otevřená lednice , roztžená petka ve dveřích, rozbitý přihrádky ve dveřích a burčák všude v lednici a trochu i kolem ní.

Akorát nebyla na vině teplota burčáku jako u tý Filas1ovo coly.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ad stříkající kola:

Kdysi jsem si na pumpě koupil nějaký kolový nápoj a nevšiml jsem si, že je poněkud přemražený (cca 5 cm ledu ve 2l PETce). Když jsem jí na dálnici otevřel (samozřejmě za jízdy), skoro jsem vlítl do svodidel, jak jsem se snažil stříkající otvor zacpat. Od té doby vždy první otevření pitiva probíhá V KLIDU, kdybych kvůli zmrzlé kole boural, asi bych se pochvaly nedočkal.

Ad burčák:

Mám nedaleko Mikulova kamaráda a v burčákové sezóně jsem si odvážel několik PETek směr Praha. Věda, co burčák umí, jsem se celý den snažil PETky v autě odfukovat - no a odpoledne došlo ke kontrole Policíí ČR. Policajt přišel k autu, z kabiny dostal facku burčákovým odérem - a bylo jasno (jen trubička ne a ne zezelenat). Takže vysvětlovačka, co mi to v autě voní a následně jsem s úsměvem mizel k domovu - možná, že nyní v době digitálních testerů by mi něco v dechu prokázal, trubičky ale byly poměrně milosrdné.

[upravil dne 11/12/2010 16:09 Medvěd]

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...