Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

rušička mob. tel.


Haryk

Recommended Posts

No tak jedna věc je telefonování za jízdy, a druhá že až se někdo někde rozmázne tak si ani nezavolá pomoc.

Já bych zrušil auta, to by vyřešilo všechno:roll

Nejlepší jsou trkvasové tohohle typu:

Když jsem se dnes ráno při jízdě po dálnici podíval do levého jízdního pruhu, uviděl jsem v něm za sebou ženskou v posledním modelu BMW, která to frčela 160 a přitom si ve zpětném zrcátku malovala oční linky!

Když jsem se po ní za chvíli znova ohlídl, byla už napůl v mém jízdním pruhu a pořád si malovala ten ksicht! Já teda něco vydržím, ale tohle mě tak vyděsilo, že jsem upustil holicí strojek, který mi při pádu vyrazil z druhé ruky koblihu.Jak jsem se ve zmatku snažil vyrovnat vůz koleny opřenými o volant a zároveň zachytit koblihu, vyklouzl mi mobil od ucha a spadl do kelímku s kávou, který jsem měl mezi koleny. Kafe se vylilo, opařilo mě na koulích, zničil se mi mobil a přerušil důležitý hovor

Zasraný baby za volantem!

[upravil dne 6/12/10 22:14 Radek Hurvajz]

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

S tím zavolání pomoci máš zamozřejmě pravdu ale na to stačí aby rušička fungovala jen při běžícím motoru a toho trkvase se trefil výstižně protože mě podobný hovado pře pár dny málem urazilo prdel u mýho mazlika když na mě najel z vedlejší na křižovatce a jen díky tomu že jsem tam měl dvojku a včas zareagoval jsem mu uskočil o vlásek a jeho zachránila hustota provozu kde jsem nechtěl zastavovat a dělat rozruch jinak by měl pěkně blbý odpoledne:)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No když to poženeme do extremu tak si nezavolaš ani když chcipneš auto, protože jak budou ostatní bezohlední řidiči jezdit kolem i s těma rušičkama tak bude 10m od kraje silnice signál v pr....

Doufam že se najde někdo kdo to zatrhne

[upravil dne 6/12/10 22:28 Radek Hurvajz]

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ygnor206: Tak s tim souhlasim :D

Jinak, asi jsem nějakej divnej, ale když nemám v autě HF - což je většina času - a někdo mi volá, tak to prostě vytípnu a když vim, že je to důležitý, tak prostě zastavim na vhodnym místě a brnknu zpět. Ono se to těch 10 minut nepo*ere;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Typicke nedomyslene napady z ameriky. A co spolujazdec je tiez v prdeli potom. Ja uz fakt neviem ktory je sprostejsi narod ako oni. Mam alergiu na amikov.

Ja by som to poriesil inac. Ziadna rusiscka. ked uz chcia davat nieco do aut tak potom nech to funguje na principe , ze akonahle auto zisti ze je zapnuty mobil na mieste vodica tak auto ani nenastartuje. Ak by to chcel odrbat stylom ze najskor nastartuje a potom zapne mobil tak proste auto zacne vytrubovat a blakat zastav, zastav.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hurvajz: když dojím, tak dojím, na celnici musí být klid :D:D:D

Jinak, na co nějaký rušičky, když pevná sada do auta stojí pár šupů, používám to, co mám 406

a jsem naprosto spokojený, v Mi16x4 jsem měl pecku v uchu a to mě nebavilo, hovory jsem zvedal a byl za blbce. Do 406 jsem si hned pořídíl handsfree na nokii 6310i, používal spokojeně asi rok, protože mě nebavilo přendavat SIMku, používal jsem nejdřív přesměrování na jinou, po té duální simku a nakonec jsem pořídil za necelých 700 Kč velký bluetooth handsfree, umí to ztlumit rádio a jsem plně spokojenej. Opravdu doporučuju každýmu :cool:

[upravil dne 6/12/10 23:18 punkac]

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Cetl sem hodne blbejch napdau... ale tohle je originalni...

Jak jiy bzlo yminovano predemnou volat o pomoc, spolujezdec... atd.....

Je jedno jestli ten clovek zrovna neco tapa do laptopu, pije kafe, kouri cigaro, holi se, pojida snidani atd.....

Vsechno cloveka rozptyli a nesleduje provoz... stejne jako prsata blondynka na zastavce v minisukni.... Taky tohl vsechno zakazeme? To je napad.... v aute budeme jezdit se clonitkama na oci jako kone... a je to.....

Vzhledem k tomu ze telefonuji v aute dnes a denne... zapisuji do kalendare, snidam, montuji antenu atd.... :D

vim vo cem mluvim.... zalezi na clovekovi jak si to dokaze usporadat...

a o co reknou amici me vcelku nezajima.... natoz kdyz je to na novinkach.... Vzdit je to blbost nehorazna.... ani operatori to nedovoli at to stoji co to stoji... protoze nejvetsi ucty maji firmy... firmy ktere telefonuji i kdyz sedi na zachode.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mal som kolegu a toho nameral radar v BA na obchvate, 140km za hod. vyhováral sa že nie a nie až doniesol policajt fotku s radaru alebo kamery co je na stĺpe a už to začalo. Čo to mate na tej fotke v pravej ruke? kolega Kávu. A v ľavej? Cigaretu. A prečo mate tak vykrútenu hlavu na plece. kolega:No tak asi som volal nie. A posledá otazka a kto šoféroval ? kolega: A načo ved to tu je rovné a ide to samo. :D:D

Dostal asi 1500sk ešte ale papiere mu nechali.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...