trebor Posted December 6, 2010 Share Posted December 6, 2010 odkaz : http://www.autorevue.cz/test-peugeot-406-30-v6-hodne-valcu-za-malo/ch-40726 myslím že celkem podařený test.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
trebor Posted December 6, 2010 Author Share Posted December 6, 2010 a tady je to auto v prodeji : http://sauto.cz/detail-inzeratu/osobni/peugeot/406/8480674 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BV406 Posted December 6, 2010 Share Posted December 6, 2010 auto zajimave, ale nasmal jsem se u tohoto komentare pod clankem, cituji : Před drahnou dobou jsem s 406 jezdil také, ale rozhodne zadne pekne vzpomínky nemám. Slusny motor nedokázal vyvazit vsechna negativa, který tento vůz měl(můj subjektivni pohled) Ventilace pri ofukovani skla odrazem ofukovala i rty, takže bez mazani měl člověk rozpraskanou hubu, stredove operky předních sedadel se jako operky nedaly pouzit. Obrovská mezera mezi sedadlem ridice a dvermi, opreni ruky temer nemozne. Hrozna sedadla, operka hlavy nutila krk k predklonu, takze jsem radši jesdil bez ni. A finalne plynovy pedal umisteny moc vpravo a při jizde na dalnici s minimem plynu bylo postaveni nohy v kotniku taky lahudkove. Po jedne ceste z Holandska na jeden zatah mne bolela prava noha, zadek, zada a krční pater tři dny. Kdybych to šel pesky, tak bych tak rozlamanej nebyl.... :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
punkac Posted December 6, 2010 Share Posted December 6, 2010 mě teda spíš překvapily ty anglický budíky v evropské verzi auta. Pochybnej nájezd, slovy chlápka z AAA šlo o druhé či třetí auto v rodině jen na dálkový trasy, pche..... Jinak kůže je moc hezká a barva taky, to se musí nechat ps: jo ta diskuze pod recenzí, to je ubohost nad ubohost ten trotl, co mu to ofukovalo rty, hned ten první, co porovnává japonce a Puga, že jeden má stovku za 9,5s a PUG za 9,7s... Ach jo [upravil dne 6/12/10 11:27 punkac] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
trebor Posted December 6, 2010 Author Share Posted December 6, 2010 jj pán je zřejmě odborník ..... MY víme své já su takové spokojené s tou 406že aj do Holandska bych jel rty \"nerty\":D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Lubk0 Posted December 6, 2010 Share Posted December 6, 2010 Tie KM nevyzeraju az tak nerealne, to auto je ako cukrik, ta koza, vsetko Mohlo by to byt velmi zaujimave auticko ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
čakom Posted December 6, 2010 Share Posted December 6, 2010 jak už tu nekdo psal přistrojovka je v milich takže tech 58tkm je 58t mil Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Lubk0 Posted December 6, 2010 Share Posted December 6, 2010 Aj tak to neni ani 100 vka ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chepp Posted December 6, 2010 Share Posted December 6, 2010 krasne... z fleku bych bral... dat do LPG... a je to luxusni vozitko.... ze.... jenom cena hotove 70tis... plus lpg... a je to stovka jak vysita.... ale luxusni kara. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
punkac Posted December 6, 2010 Share Posted December 6, 2010 jak už tu nekdo psal přistrojovka je v milich takže tech 58tkm je 58t mil psal jsem to já, né někdo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozefsv Posted December 6, 2010 Share Posted December 6, 2010 soferova sedacka je znacne presedena na boku.volant je v jednej casti osuchany.domyslite si v kolkych km toto moze nastat. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
čakom Posted December 6, 2010 Share Posted December 6, 2010 psal jsem to já, né někdo promin četl jsem to v praci a pak odpovidal doma. a nechtělo se mi to hledat Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddie Posted December 6, 2010 Share Posted December 6, 2010 Pokud tam někdo domatlal budíky z angličana, tak to asi těžko bude mít najeto tak málo... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
majty Posted December 6, 2010 Share Posted December 6, 2010 mne to prijde jako by to bylo auto pro nakyho Amika ?? Kdyz bych bral to, ze budiky nikdo nemenil... Jinak da se dat v Ackach auto na protiucet? Ze bych jim tam nechal mojeho kombika a vzal tohle Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kloub Posted December 6, 2010 Share Posted December 6, 2010 myslím si že ty budíky jsou furt origo protože sehnat anglické budíky i s automatickou převodovkou co je na přístrojovce by byla docela náhoda ne? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Y2K Posted December 6, 2010 Share Posted December 6, 2010 jasne, acka maju aj protiucet Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
majty Posted December 6, 2010 Share Posted December 6, 2010 no kazdopadne... kdyz se podivate na toto tak mi nerikejte ze to ma tak malo... i kdyby to melo 100 tak to nebude vypadat takhle ne ?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
majty Posted December 6, 2010 Share Posted December 6, 2010 myslím si že ty budíky jsou furt origo protože sehnat anglické budíky i s automatickou převodovkou co je na přístrojovce by byla docela náhoda ne? nema je nahodou nekdo tady na klubu ? :-) [upravil dne 6.12.2010 23:46 majty] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scratch Posted December 6, 2010 Share Posted December 6, 2010 to psal nejaky vul..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
trebor Posted December 7, 2010 Author Share Posted December 7, 2010 at pošlou VIN ko s áček Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts