Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

vynulovany datum na palubnim pc-slaba bat.?


a.l.k.a

Recommended Posts

mam slabou baterii, v techto mrazech se mi sotva toci, ale jelikoz mam hdi tak neni treba moc. akorat se mi po nastartovani vynuluje datum na 01.01.99 a hodiny na 00:00. Kdyz se mi to stalo prvne tak jsem jeste nevedel presne, ale po druhe jsem si vsimnul ze po otoceni klickem jeste sviti aktualni datum ale po nastartovani uz vynulovany. myslite ze to muze byt slaou baterii? nekdy mam pocit ze to uz ani nanatocim.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

no, pozor pozor, mne to ledva tiež pretáčalo, potom motor naskočil, pri točení štartrom, doslova pintenzita vnútorného osvetlenia požmurkávala, tak pozerám 7 ročná baterka, vymením, prd, bolo to štartrom, vadný , respektíve slabý štartér, kúpil som 1,7 kWatový , dnes mínus 18 ( slovom - osemnásť) natočilo do sekundy, Túto výmenu som robil asi pred mesiacom, to boli teploty do mínus 5 ..... teraz štartér má točky , a naštartuje to v pohode, a to som dal nazad na skúšku starú bateriu, :o .............. takže nemusí to byť len bateria :roker ináč mne v predajni odporučili 72Ah , tak som dal 72Ah , mám 2,0 HDi r.v 2003

[upravil dne 5.12.10 06:06 lacoceco]

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak neviem či som to včera nezakríkol s tou baterkou aj ja. Mne zase vynuluje rádio a ked som prišiel do auta asi po 4-5min ako som naštartoval, tak som mal podsvetenie uplne nulové, a nič nereagovalo ani otačkomerová ručička neukazovala tak som trošku pridal a všetko sa rosvietilo a ručička začala ukazovať. A teraz čo tiež stará baterka alebo nejaky studeny spoj??? Myslím že nevadí ak mám 306tku HDI? A robí to len ked naštartujem v zime.

Ďakujem:papa:papa:papa:papa:papa

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

na tu 72Ah slo dat viko? ja mel v planu 74Ah.. a jaky by mel byt startovaci proud? a s tim starterem jste me take zskocili, doufam ze to bude jen tou bat..

jeste se zeptam co ted rikate na strline baterie, jeste to dela varta?

[upravil dne 5/12/10 08:51 a.l.k.a]

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Musím se opravit teď tam mám 70Ah !!!!

No já to koupil bez deklíku a první rok mi nechyběl :D kdybych ho nedostal jako bonus na vrakáči tak tam není dodnes. Každopádně raději si přeměř šířku. Pokud se dobře pamatuju tak já naměřil vnitřní šířku 280 mm a ta Varta 74 má 278 mm a ta 70 Ah má tuším 273 mm.

[upravil dne 5/12/10 09:18 koblih69]

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

tak jsem objel city a poridil jsem v akci BEAR POWER 72aH za 1590,- coz si myslim za ty prachy nebudu ani resit :super

Akce byla na 70aH ale kdyz jsem projel cteckou tak to bylo za stejnou cenu. A korat teda ted neravru deklik, ta 70 byla o asi o 2cm nizzsi ja ale radsi jako spravny cechacek zvolil navic 2aH a riziko nezavreni :)

jen pro zajimavost stara baterie byla 62aH

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Čau ja mam ten istý problém,ja som vymenil batériu.Bola tam nová 74 ah.Cez zimu sa mi vyresetuje dátum,aj čas keď ráno štartujem.Kamarát mi hovoril,že to môže biť studenáč v bsi.Tiež mám model 99.,a 66 kw,tak som zvedavý na to.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 2 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...