Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

LIDI - Sobci


PetrCoupe

Recommended Posts

Toto vlákno je tu na prd. Ale chci se s Váma podělit o mou dnešní \"kulturní vložku\", při které jsem zjistil, že nikdy nemohu čekat pomoc od ostatních lidí.

Dnes, v Olomouci odpoledne, kolem 15:30 jsem jel do firmy. Byla břečka, tak jsem jel klidně - skočila mi na semaforu červená. Čekám, čekám, zdá se mi to nekonečný, ale budiž.

Cestou jsem si všimnul dvou pofidérních existencí, co se plantaly na silnici. Bezdomovci. ( při následném nedobrovolném prozkoumání z OSOBNI VZDALENOSTI - bezdomovci a ještě k tomu feťáci - pěna u huby a další takový ty infekční příznaky .. blue )

No a tak stále čekám, ti dva se pomaličku přibližují. Já nic nic netušíc poslouchám hudbu a hypnotizuju semafor. Z ničeho nic se mi rozletí dveře a začne se po mě sápat jeden bezďák, řve, kope do dveří. Byl sem celkem v šoku. S otevřenýma dveřma jsem popojel do protisměru, ale jak mě tahal, tak se nedalo pořádně rozjet navíc když se mnou škubnul, sjela mi noha ze spojky a co to udělalo? Chcíplo mi to. Z ničeho nic mě nechal, práskl mi s dveřma a šel k jinýmu autu. Při odchodu mi stačil kopnout do zadního nárazníku. Ostatní se zamykali.

Jakmile poodešel k jinýmu autu, vylezl jsem že kouknu co mi s tím udělal ( NAŠTĚSTÍ NIC! UFF ) Pak vidím že tam řval po jedný paní, tak jsem vypnul prsa, zatnul bicáky ( abych vypadal nebezpečněji :D ) a \"taktně jsem mu řekl, ať jde někam\" ( Kua ty de*** vyp*** atd .. ) Otočil se a šel na mě, drbl do mě, resp. mě žduchnul na auto a zase vyhrožoval že mě zabije atd, přitom se mnou mával jak s kusem papíru. Po chvíli mě pustil a rychlejší chůzí odešel dopryč.

Za tu dobu jsem se stihl asi 3x posrat, 5x pochcat a ještě teď mi je na zvracení. Klepal sem se jak malej ratlík na mrazu. Nebyl jsem schopnej se pak normálně rozjet.

Všechno se to semlelo opravdu neskutečně rychle.

Ale to, co mě nejvíc mrzí je to, že ikdyž tam bylo plno lidí, žádnej z nich nepomohl! Jen blbě čuměli - jak z aut, tak i z jejich bezpečné vzdálenosti. NIKDO NEPOMOHL. TAKOVÍ JSOU LIDI. JEN JÁ PI*A DĚCKO SE MUSÍM ANGAŽOVAT.

Omlouvám se za zbytečné téma, je to spíše takový oznamovací téma. Lidičky, opatrně ! Nejen teď v zimě na silnicích, ale i všude možně jinde. Nikdy nevíte na koho narazíte, komu kdy rupne v bedně.

[upravil dne 2/12/10 23:33 PetrCoupe]

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

z toho co popisujes by to vypadalo tak, ze by po mne sahnul, ja se nechal vytahnout ven, okamzite bych sahnul po palce a uz by je dostaval jedna za druhou.....natoz aby si kopl do auta.....

to sou dneska lidi,

kdyz vylezes z auta, bud pripravenej, ze na tebe muzou zautocit mecem, pistoli apod. viz nedavne udalosti.......

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zdravim,

Tak to je neuvěřitelný, jak se může něco takovýho přihodit..

Nemam sice tak drastickou zkušenost při jízdě autem, ale stalo se mi jednou, že mě oslovil takovej uslintanej zablešenej feťák, prej jestli mám pětku na bus.

Když jsem řekl že ne, z pod bundy vytáhl mesr a že si mě prohledá.

No, víš co jsem udělal??.....Zdrhnul jsem, protože asi bych ho dobil, ale nikdy nevíš jak mu to ulítne a bejt píchnutej od takovýho z..da, díky ne.

Takže co z toho plyne, že buď vzít nohy na ramena, nebo v tvém případě na plyn(přejet),nejlépe tam a zpátky a pak taprve vylézt a prát se :D:bacha

Ale to je samozřejmě jen scifi. Lidi jsou prostě svině:grr...a o náhody tu není nouze.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Lidi se nechtějí do ničeho namočit. Ale na druhou stranu to chápu, takovejdle ksindl je státem chráněnej. Jak je prolezlej fetem, jednu mu flákneš a to není jako když buchneš doi zdravýho chlapa. Něco se mu vevnitř rozsype a ještě se na tobě bude hojit do smrti. To samý s cikánama. Tam už si vůbec nikdo nic netroufne.

Kdyby se změnily zákony a bylo to jako v USA, že se můžeš bránit jak uznáš za vhodný, tak je od těchhle individuí klid.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Je to sila. Ako sa vravi za dobrotu na zebrotu. Ty pomahas a ostatny sa vykaslu na teba ked potrebujes pomoct. Zas na druhej strane sa ani necudujem, ked dnes kazde hovado ma zbran a nikdy nevies ci mu netrepne a nezacne strielat. Aj keby si zavolal policiu tak oni pridu a opytaju sa ta ci chces dat trestne oznamenie. Ty si to premyslis, lebo ked podas tak budes behat po sudoch, curaka prepustia s pokutou a potom sa budes stale obzerat okolo seba ci ta nesleduje aby ti nalozil.

No je to tak. Sluzny, pracujuci clovek, odvadzajuci nemale dane ma minimalnu ochranu od statu ak vobec nejaku ma. V tychto dvoch statoch je to uplne rovnako. Myslim SK a CZ. V Irsku sa ludia hned staraju. Takyto hajzel by nemal dlhu zivotnost. Pride policia chytia ho, opytaju sa okolitych ludi ci to tak bolo ako si povedal a potom ho uz tahaju het a za rohom mu trocha dohovoria.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

moje příhoda z léta ještě smutnější..... V UL je jedna křižovatka (Masarykova-hlavní;Pařížská-vedlejší) Stál jsem na vedlejší hned jako první u přechodu a dával jsem přednost. Najednou vidím jak se k přechodu blíží sjetej negr rasa z Trmic a když je v úrovni mého vozu, bezostyšně vyndá toho svýho ptáka a začne mi chcát na auto. Na druhé straně stáli dva městský policajti, kteří ho viděli, ale naprosto nic neudělali, při tom na celou situaci koukali, s kamarádem spolujezdcem jsem se shodl, že se i smáli. O to větší překvapení bylo, když jsem stopka nestopka, hlavní nehlavní, začal na negra najíždět a autem jsem ho odstrčil, to hned začli pískat na píšťalku a běžet za mnou - ujel jsem totálněnasranej a překvapenej, co je v dnešním světě možný. Dodneška nic nepřišlo a i kdyby využiju známého práva o odmítnutí výpovědi. Je vidět koho zmrdi vohnoutský chráněj, na něm si nic nevezmou, ale mě by sedřít chtěli, píčové městský!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Bohužel, je taková doba. Lidi jsou opravdu sobci a dělají, že nic nevídí. Je to dáno tím, že se bojí, ale i tím, že mají špatné zkušenosti. Jen mě napadlo, jelikož píšeš, že si sním byl v kontaktu, tak zda-li nejsi někde krábnutí a nebo poraní a to z důvodu infekce (žloutenky apod..) Toto by chtělo zavolat na 158 + mít svědky! Vždyť takovýto individua nemají nárok na nic!!! Ty musí zákonitě být izolovaní od lidí, aby nemohli škodit!! Pokud už k něčemu dochází, tak pořídit dokumentaci, jelikož se většinou tokovéto smažky najdou díky znalosti. Ale chce to, aby lidi nebyli lhostejní jeden k druhému a taky, aby se radikálně změnili zákony!!! Jinak tě obdivuji, že si pomohl!!! Tak mě napadlo, jak by se asi zachoval Přema, kdyby mu smaška vtrhla do miláčka 407.:o:bacha:bacha:bacha:bacha:bacha:bacha

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak mě napadlo, jak by se asi zachoval Přema, kdyby mu smaška vtrhla do miláčka 407.:o:bacha:bacha:bacha:bacha:bacha:bacha

To by šel sedět za vraždu.

To ne!! Smažka by ubadla na ,,klacíček\" co vozí Přema a nebo by uklouzla na ledu:myslim:D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud na to fyzicky nemáš, nelez ven. Mohl bys dopadnou o dost hůř. Auto je jen pixla, ale zdraví máš jen jedno. I v případě potyčky na ulici je lepší pokud možno utéct, kdo uteče, vyhraje. Je to sice nic moc pocit, ale jako řešení nejlepší.

Pokud už dojde k potyčce, jakou popisuješ, na nic nečekat, nenechat na sebe sápat, ale sebezákeřněji dotyčného složit. Kopanec do koulí atd, žádné přetahování. Jinak máš zas problém. Výhoda takového postupu je, že pokud tě napadnou dva, tři, a ty jednohho jednou ranou sundáš, zbylí si zpravidla netroufnou. S tím mám - bohužel nebo naštěstí - taky vlastní zkušenost, když se na mě sápali tři bezdomovci, první byl ještě celkem v klidu, stačilo se prosmýknout, druhý byl agresivní, tak šel k zemi, na třetího už se stačilo jen napřáhnout a zařvat, a hodně rychle couval.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

tak přidám jednu humornou...,odjíždím po nákupu od Kaufu a přichází ke mně bezdomovkyně v hrozném stavu,ožralá jak puk--jestli nemám 40 očí, ztratila šrajtofli a nemá na vlak do Krnova...,říkám paní, máte štěstí,zrovna tam jedu, vemu vás (samo,že bych ju nevzal do auta), nadala mi do cypů,chujů, že do Krnova vlastně nechce, že má žízeň....:D:D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To mi připomnělo jak jsem zastavil u Tesca – začal se ke mně ploužit bezdomáč se slovy „ šéfe já nekradu nemáš nějaký drobný.... „ Mezi tím jsem začal vyndávat 2 děti svoje + jedno půjčený z auta. Von se na mě tak chápavě podíval a říká „ ty máš asi svejch starostí dost :D a vodešel o auto dál.

[upravil dne 3/12/10 14:04 koblih69]

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak ten byl slušný.

5. Citovat s rozvahou

Při odpovídání na příspěvek se vyhněte používání citací (tlačítko |QUOTE|). Zcela nepřípustné je citovat předešlý příspěvek. Rovněž necitujte příspěvky spolu s vloženými obrázky. Když už se rozhodnete citaci použít, ponechejte v ní pouze tu část příspěvku, na kterou reagujete.

[upravil dne 3.12.2010 14:44 Kurt]

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...