agregatos Odesláno 2. říjen 2013 Odesláno 2. říjen 2013 je ke stažení čeština pro rt3 v5.52 nebo za rozumnou cenu? Děkuji Citovat
uepepe Odesláno 10. říjen 2013 Odesláno 10. říjen 2013 o cestine pre VAN verziu som nepocul viem len o aktualizacii na v5.5d build 595 - VAN Citovat
Milhaus65 Odesláno 10. říjen 2013 Odesláno 10. říjen 2013 Je čeština pro 5.5D 5.52 a 6.63 pro CT i DT obrazovky . Citovat
hardhouse.trip Odesláno 8. prosinec 2013 Odesláno 8. prosinec 2013 tri noci? Tak to ti Prekladám momentálne CISCO CCNA1 do slovenčiny a trvá mi to podstatne dlhšie. A podotýkam, že tým technickým výrazom v LAN rozumiem:papa Tak tohle bylo za pomoci zveřejněného prográmku podstatně jednodušší a je to \"jen\" 3371 slovních výrazů a spojení a ještě jsem je měl možnost porovnávat se slovenskou verzí. Věřím že první tvůrci překladu to měli podstatně složitější a pracnější, já jsem jel už jen po prohrnuté cestě . Překládal jsem hlavně kvůli sobě a když už to je jednou hotový tak proč se nepodělit. Stejně tak jsem dělal i jiné překlady. Ten program je jen pro DT display (barevný). Nenašlo by se něco i pro monochrom? Citovat
Milhaus65 Odesláno 8. prosinec 2013 Odesláno 8. prosinec 2013 Jestli myslíš mono CT pro RT3 , tak je to složitější , kontrolní součty. Ručně, všechno ručně, před 3 lety. A pak nechat někoho spočítat CRC. Citovat
hardhouse.trip Odesláno 10. prosinec 2013 Odesláno 10. prosinec 2013 aha...a to CRC je vlastně co? A ručně to udělám v jakým programu? Stačí na to poznámkovej blok? , nebo na to musí bejt nějakej spešl editor? Citovat
hardhouse.trip Odesláno 10. prosinec 2013 Odesláno 10. prosinec 2013 a to CRC se počítá vlastně jak? Citovat
Mike407 Odesláno 10. prosinec 2013 Odesláno 10. prosinec 2013 Stačí to takhle? http://cs.wikipedia.org/wiki/Cyklick%C3%BD_redundantn%C3%AD_sou%C4%8Det Citovat
Milhaus65 Odesláno 10. prosinec 2013 Odesláno 10. prosinec 2013 CRC je ochrana/kontrola nedotknutelnosti souborů. Nevím proč zrovna u RT3 CT :-) když u barevné to není. Způsob výpočtu viz odkaz, soubor se rozloží na byte a ty se překládají pomyslně přes sebe a kontroluje se počet 1 a 0 , pak počet 1 a 0 v řádku a pak na konci ty kontroly ještě zkontrolují. Musí se vědět původní CRC souboru a po editaci - počeštění musí být stejné. Když jsme dělali češtinu z Tomem, tak toto jsme si nechali spočítat (a zaplatit) u programátora co to umí. Jsou na to editory. Citovat
hardhouse.trip Odesláno 11. prosinec 2013 Odesláno 11. prosinec 2013 tak odzkoušeno. Program CRCH - záda se originální soubor CT_DB_EN, načte se CRC. To se zkopíruje, nebo si ho někam napíšete. Upravíte si soubor v hex. editoru,ale koukal jsem že to jde jen do délky originálního textu. Upravený soubor se opět načte do tohoto programu, zobrazí se CRC. Do kolonky request se zadá původní CRC, a cca po 1-2 min. je CRC stejné jako původní soubor. Zkoušel jsem to i v poznámkovým bloku upravovat, aby byl text delší,a stejný postup,a funguje to taky:super Link na CZ RT3 monochrom pošlu přes SZ [upravil dne 30/12/13 14:24 od hardhouse.trip] Citovat
david603 Odesláno 8. leden 2014 Odesláno 8. leden 2014 Zdravim, vie mi prosim Vas niekto poslat link na RT3 soft 6.63 + slovencinu alebo čestinu ak by sa dal aj navod do sukromnej spravy. Ďakujem. Citovat
tomyn Odesláno 24. leden 2014 Odesláno 24. leden 2014 Dobrý den, muj Ferda umí přehrávat MP3, jazyk EN a další západní jazyky ale čeština nee. Nechci pokoušet osud a cpát tam nerozvážně jakýkoli bordel z netu. dokáže někdo poradit co tam dostat, popřípadě přihodit i radu jak to tam dostat??? Nejsem úplný amatér - flashuji běžnou WI-FI elektroniku ale SW vždy jen dodaný výrobcem. Díky za pomoc [Edited on 24/1/14 16:58 by tomyn] Citovat
hardhouse.trip Odesláno 24. leden 2014 Odesláno 24. leden 2014 a ty máš barevnou obrazovku nebo monochrom? Citovat
r-a-k Odesláno 30. leden 2014 Odesláno 30. leden 2014 Ahoj, můžu poprosit o link na češtinu+krátký návod do rt3 CAN verzi SW mam 6.63. Předem Děkuji Citovat
hardhouse.trip Odesláno 30. leden 2014 Odesláno 30. leden 2014 na ulozto toho máš 3 pr*ele ... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.