Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Čeština do RT3


m.ajk.l

Recommended Posts

  • O 2 týdny později...

Ahoj, po letech ježdění v jiných značkách, jsem se opět vrátil k peugeotu. Pořídil jsem 307 SW s rádiem RT3, měničem na cd a velkou barevnou obrazovkou. Velká změna když můj poslední peugeot byla 205ka. Jediné co mi moc vadí je absence češtiny a staré mapy. Pročetl jsem to zde a moc z toho chytrý nejsem. Pochopil jsem, že pokud mám verzi firmware 5.41, budu mít VAN verzi. Abych mohl nahrát češtinu (pro van), musím přehrát firmware na 5.5D. Pak teprve nahrát češtinu pro VAN. Jestli jsem to pochopil správně, tak to je půlka úspěchu. Teď ještě napálit správné soubory a v tom mám trochu hokej. Mohl bych poprosit o odkaz na něco co má někdo už vyzkoušené.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

"... Abych mohl nahrát češtinu (pro van), musím přehrát firmware na 5.5D. Pak teprve nahrát češtinu pro VAN..." 

Nikoliv. Čeština je součástí upgrade na 5.5D, je napasovaná v adresáři angličtiny. Tj. stáhnout z netu *.iso obraz disku, pomalu a bez chyb vypálit disk CD-R - nikoliv CD-RW jak tady jeden expert zkoušel, :D:mad: podle návodu zde ve vlákně provést upgrade. Po skončení změnit jazyk na angličtinu, pokud ji aktuálně máš nastavenou tak změnit na jiný jazyk a potom zpět na ájinu. Ostatní máš v SZ.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 1 měsíc později...
  • O 2 týdny později...
  • O 2 týdny později...
V 16. 2. 2011 at 9:48, tadom napsal:

Pánové od češtin, sorry, ale vaše bránění se a strašení \"špatnými\" češtinami je zábavné. Zkusil jsem (úplně klidně) češtiny z uložto po naběhnutí byl systém bez textu, prostě jen prázdná okna. Vložil jsem systémové cd podržel \"dark\" systém se přehrál a vše je zase funkční. To je ta dražší oprava než čeština? :D Bráníte se jen z toho důvodu aby jste nepřišli o kšeft, o to je to smutnější. Myslete si o mě co chcete, ale chováte se stejně jako například magoři, tedy pardon podnikatelé, kteří nahrávají JB do iPhone za peníze a všude vyhlašují jak je to absolutně nebezpečná věc...

Ano, češtinu ještě nemám, ale bud mít a jak ji zprovozním rád se o ni podělím s komunitou zcela bezplatně a bez požadavku na jakýkoliv zisk. ;)

Konečně promluvil člověk, který si na nic nehraje. Všichni jste z těch zákazů a příkazů a zakázaných reklam a ochrany osobních dat atd....., úplně vyšinutý. Stačí být pouze trochu lidský, vzpomenout si na to, že jste především lidé a ne digitální jednotky, nebo souhrn předpisů a zákonů. Hurá, že ještě žijí nějací lidé, kteří nepreferují stále své ego a jak jsou chytrý a zkušený atd....

Bože lidé už se proberte a začněte si užitečně pomáhat. Všechno není o penězích a hlavně všichni nejsme milionáři, abychom si mohli kupovat všechny věci, jako je třeba i sw do rt3. Máme rodiny a ty nám spapají mnohem víc peněz atd...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@mejkr Já hlavně nechápu, proč tady řešíš nějaký pány od češtin a cituješ příspěvky z roku 2011, a už vůbec netuším, co Tě opravňuje obviňovat nás z vyšinutí, nelidskosti, egoismu.

Prober se a projdi si to tady čtyři nebo pět let zpátky - za tu dobu tady 

nikdo

nikdy

nikoho

neodmítl, naopak jsou tu desítky uživatelů, kterým jsme pomohli, poradili a čeština jim chodí.

Stačilo aby se slušně zeptali, což jsi Ty evidentně neudělal - zřejmě to nebude tvoje parketa.

Pochybuju, že Ti po tomle výlevu někdo poradí.

 

@vodnikk Povedlo se?

Upraveno uživatelem Sawoy
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 2 týdny později...

To se dá i namluvit? Já myslel, že když je to text-to-speech, že je tam znění mužského a ženského hlasu přednastavené a společné pro všechny jazyky. Měl jsem tam asi originál německý mužský, ten zněl dobře. A teď tam mám ženský cz hlas a nic moc, musim říct.

A tim programem dají se otevřít soubory TTS s příponou .CD?

Upraveno uživatelem brixtr
necituj předchozí prispevek
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Díky za info. Akorát, že nikde neni k sehnání program RT3 voices.😟 (jen něco na polských stránkách, kde to chce platbu pro stažení)

EDIT: Tak se mi to podařilo stáhnout z pl stránek zdarma po registraci. Podívám se, co to umí. Zatim dík.

Upraveno uživatelem Pagvelius
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...