Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Čeština do RT3


m.ajk.l

Recommended Posts

Já se klidně podělím o cizí práci .... šlape to česky, hlasový příkazy fungujou (anglicky samozřejmě) .... jen mám tuším dva březny a žádnej duben, :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 3 měsíce později...

Ahoj, jsem novým majitelem vozu 807 r.v. 2004 s navigací. Mohl by mi někdo pomoct nahrát češtinu. Verzi mám VAN 5.52A. Mám to v Holandsky a jiný jazyk zvolit nejde. 

 

Dekuji za pomoc 

Upraveno uživatelem Wratch
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahojte, vím že se to tu řešilo už milionkrát. Tak jenom pro upřesnění před týdnem jsem koupil z německa peugeota 307, 2.0 HDi, r.v.2006 a snažím se ho zaktualizovat. Akorát jsem tu nikde pořádně nenašel linky na aktuální verzi(hádám 6.63) a popřípadě češtinu(čeština bude převlečená angličtina), nyní mám v autě TUTO verzi (tedy CAN).

Dále mám vypálenou aktualizaci map a to konkrétně: Peugeot / Citroen RT3 - mapy Navteq Navidrive - Východní Evropa (TD3018620)(2015/2016)(CZ/SK), s tím si už asi poradím sám.

Tak prosím kdyby měl někdo čas a chuť mě do tajů aktualizace dozasvětit byl bych mu vděčný. Klidně po PM.

Děkuji

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 2 týdny později...

Zdravím borci , a zdravím užívateľa xpetrix ktorý mi pred dvoma rokmi poslal v správe link na rt3-ku , ďakujem mu . Začnem asi od auta , mám citroen c8 , ročník 2003 , vlastním ho 2 roky , od kúpy auta mi nefungoval display , veľký farebný , po otočení kľuča v zapalovaní sa zobrazilo len logo a radio sa neustále reštartovalo , zistill som že bol z konektora rádia vytiahnuí optický kábel . Po zapojení display začal zobrazovať údaje ale každú minútu vypadával obraz , celá obrazovka sa rozriadkovala na stovky riadkov , potom zostala čierna a nakoniec reštartovalo rádio .

Tak som pred pár mesiacmi objednal z poľska druhý display , a ten funguje bez problémov . Ale teraz po naštartovaní zobrazuje hlášku v holandšťine že verzia softvéru nieje kompatibilná a mám vložiť konfiguračné CD .

Takže moja prosba na vás , chcem poprosiť nieko kto sa v tomto vyzná či mi môže rozbehať túto rt3-ku . Aktualizovať softvér , dohrať jazyky ktoré sa dajú ( angličtinu , češtinu , slovenčinu ) , a tiež mapy .

Alebo to treba zobrať priamo do Citroenu ?

Verzia softvéru je 5.52.A - 2

Ďakujem  za každú pomoc .

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 5 měsíců později...
  • O 1 měsíc později...

Cau, muzete mi nekdo pomoc s opravou RT3? Dnes probehl pokus o instalaci cestiny do RT3 (Peugeot 407 coupe), puvodni verze softwaru 6.6D v italstine. Bohuzel pri nahravani se neco podelalo a display umrel, cd zustalo v mechanice a nejde ven. Zkousel jsem ruzne restarty pres tlacitko Dark, ale nic nepomaha. Nejaky odbornik, ktery pomuze s vyndanim CD, opravou systemu a zprovoznenim displeje nez se budu muset obratit na nejaky servis? Jsem z Brna, takze jestli vite o nekom v blizkem okoli, prosim o kontakt. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...