Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno
Však píšu

.... Mám cestina-pro-VAN-a-CAN-RT3-Peugeot-a-Citroen, kde jsou adresáře CD_UPG_V0 890 (pro CAN) a VAN (pro VAN).

:)

[upravil dne 24.4.2013 19:11 od Sawoy]

[upravil dne 24.4.2013 19:12 od Sawoy]

Pkud to máš na jednom cd tak to nefunguje na Van je jiné než na Can
Odesláno

To se čtením audio cd je pravda, nezaručuje správné čtení sys cd.

Mnou vyzkoušené je sehnat si mapové cd, někde do roku 2009 nechat načist. Nastavit zoom na min počkat až dočte a dát max zoom. To musí trvat max pár desitek vteřin. Jinak neupdatuju.

Toto staré mapové cd by jsi mohl v autě někde ješte najít.

Odesláno
Však píšu

.... Mám cestina-pro-VAN-a-CAN-RT3-Peugeot-a-Citroen, kde jsou adresáře CD_UPG_V0 890 (pro CAN) a VAN (pro VAN).

:)

[upravil dne 24.4.2013 19:11 od Sawoy]

[upravil dne 24.4.2013 19:12 od Sawoy]

Pkud to máš na jednom cd tak to nefunguje na Van je jiné než na Can

To som sa snazil napisat aj ja vyssie.

Odesláno

to Milhaus65:

Staré mapy mám, 2002, ale je to jen Itálie, takže se nemá co načíst, protože GPS centruje podle skutečný pozice auta a tudíž nemá co zobrazit; nastavit to na prohlížení map bez centrování GPSkou to neumím, to v italštině nezvládnu a do angliny ani jinam to překlopit nemůžu, protože to chce CD, jenže na něm mám 5.31 a v navi je 5.41 čili mi ho vyplivne.

Ale už mám přes barta.lbc mapy CZ+SK+PL+HU 2008 nebo 2009, takže můžu vyzkoušet tvůj postup se zoomem - za něj velkej dík.

to xpetrix & bart.lbc:

Oběma taky dík za podporu, info a další (vy oba víte za co); díky vašim podkladům a tipům můžu vyzkoušet Milhausův postup.

Jinak k tomu zmiňovanému CD z Ulozto: po rozbalení jsou to dva adresáře - jeden pro VAN, druhý pro CAN a na CD by samozřejmě (pokud bych to použil což díky vám dvěma nemusím) šel jen jeden, v souladu s txt návodem který u toho je a který jen pro zajímavost zní:

1 rozbalit a vybrat si VAN nebo to druhe (CD_UPGV0890) je CAN

2 vypalit co nejpomaleji,cd se musi jmenovat CD_UPGV0890 nebo VAN

3 vlozit do cd mechaniky a dat OK

4 nahraje se cestina

Opakuju: nemám v úmyslu to použít, dávám to sem jen pro zajímavost.

Odesláno

Já jsem zmiňoval staré mapy jen pro Tebe, protože novější nepřečteš. Kdo má 5.5D nebo 6.6D použije novější.

Je samozřejmě lepší být nad oblastí , kde něco je. Přesun nad nějaké větší město - ikona mapy dole, první položka je posun mapy, přejet kam chceš a zooomuješ.

V mechanice nesmí šustit, lupat práskat. Zrovna ve vozech Phedra, 807, C8 , Ulysee ty mechaniky odchází nejvíc, uvaří se kdo je zavírá.

Odesláno

Vdaka za info/upozornenie.Telefon som pouzil asi iba raz,lebo ma nebavi vyberat SIM kartu z mobilu,takze iba na dlhe trasy a navigovanie iba v nutnom pripade,ci ceste do \"neznama\".

Odesláno

Milhaus, bart.lbc, xpetrix:

Je to sranda - nakonec jsem rozchodil ty původní mapy Itálie 2002. Vlastně nerozchodil - ony totiž běhaly, jen já o tom nevěděl. Kdykoliv jsem tem dal CD, naběhla šedá plocha s křížem a poziční šipkou v jeho průsečíku uprostřed obrazovky a když jsem zkoušel různý volby abych vypnul to GPS centrování, psalo to že se nacházím mimo mapu (což je pravda).

Dneska jsem náhodně zavadil o otočný středový knoflík ovládání a objevily se dvě barevný čáry - naše D8 na Teplice a R10 na Ml. Boleslav. On byl totiž nastavený zoom na max. přiblížení a jednotka ne že neuměla ukázat mapu, ale ukázala přesně to prázdno, který je na mapě Itálie v oblasti severně od Prahy (kde se nacházím) při maximálním zoomu. Jakmile jsem odzoomoval, naběhla Praha a naše dálniční tahy a nakonec při min. zoomu celá Evropa - na tom cédu je evidentně ITA + dálniční přehledka celý Evropy. Pak už stačilo podle Milhause přesunout se nad zmapovanou oblast a zoomovat. Chodí naprosto neuvěřitelně - z minimálního na maximální zoom naprosto plynule během jedné, max. dvou vteřin, z jednotky se nezve ani fň, ani nazahučí, jen chvílema jemně zašumí, ale neznatelně - proti tomu je jednotka u kompu řvoucí kombajn. Takže data čte řekl bych na absolutní jedničku, půjdu na UP SW na 5.5d, ale asi až po víkendu - zjistil jsem, že jsem tak dlouho nic nepálil (mám po domě síť a asi 5 terra externích disků a na nich všechno), že nemám doma jediný slušný cédo, jen samý acery, gigamastery a \"podobný noname ****\". Zatím jsem si aspoň obstaral Nero12 (trial), který umí pálit jen 4 x a kontrolu po pálení dělá včetně povrchu disku.

Tak to je zatím poslední vývoj.

• O 3 týdny později...
  • O 3 týdny později...
  • O 3 měsíce později...
Odesláno

Caute. Kamos ma 807 a RT3 verzia softu je 6.6D. Je to dovoz a ma tam len franc.jazyk. potreboval by som upgrade a slov.jazyk a taktiez mapy. Poraddite mi. Dik

Pripadne napiste suukromnu spravu. Malokrat sem chodim:-)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...