bart.lbc Odesláno 24. duben 2013 Odesláno 24. duben 2013 Však píšu .... Mám cestina-pro-VAN-a-CAN-RT3-Peugeot-a-Citroen, kde jsou adresáře CD_UPG_V0 890 (pro CAN) a VAN (pro VAN). [upravil dne 24.4.2013 19:11 od Sawoy] [upravil dne 24.4.2013 19:12 od Sawoy] Pkud to máš na jednom cd tak to nefunguje na Van je jiné než na Can Citovat
Milhaus65 Odesláno 24. duben 2013 Odesláno 24. duben 2013 To se čtením audio cd je pravda, nezaručuje správné čtení sys cd. Mnou vyzkoušené je sehnat si mapové cd, někde do roku 2009 nechat načist. Nastavit zoom na min počkat až dočte a dát max zoom. To musí trvat max pár desitek vteřin. Jinak neupdatuju. Toto staré mapové cd by jsi mohl v autě někde ješte najít. Citovat
xpetrix Odesláno 24. duben 2013 Odesláno 24. duben 2013 Však píšu .... Mám cestina-pro-VAN-a-CAN-RT3-Peugeot-a-Citroen, kde jsou adresáře CD_UPG_V0 890 (pro CAN) a VAN (pro VAN). [upravil dne 24.4.2013 19:11 od Sawoy] [upravil dne 24.4.2013 19:12 od Sawoy] Pkud to máš na jednom cd tak to nefunguje na Van je jiné než na Can To som sa snazil napisat aj ja vyssie. Citovat
bart.lbc Odesláno 24. duben 2013 Odesláno 24. duben 2013 jj xpetrix já vím ale taky vím, že takové CD na ulož.to bylo ale samozřemě bez češtiny. Citovat
xpetrix Odesláno 24. duben 2013 Odesláno 24. duben 2013 Ved preto varujem kazdeho,kto si mysli,ze vsetko na nete je OK a 100% spolahlive.Ked vieme a mozeme,tak pomozeme Citovat
Sawoy Odesláno 24. duben 2013 Odesláno 24. duben 2013 to Milhaus65: Staré mapy mám, 2002, ale je to jen Itálie, takže se nemá co načíst, protože GPS centruje podle skutečný pozice auta a tudíž nemá co zobrazit; nastavit to na prohlížení map bez centrování GPSkou to neumím, to v italštině nezvládnu a do angliny ani jinam to překlopit nemůžu, protože to chce CD, jenže na něm mám 5.31 a v navi je 5.41 čili mi ho vyplivne. Ale už mám přes barta.lbc mapy CZ+SK+PL+HU 2008 nebo 2009, takže můžu vyzkoušet tvůj postup se zoomem - za něj velkej dík. to xpetrix & bart.lbc: Oběma taky dík za podporu, info a další (vy oba víte za co); díky vašim podkladům a tipům můžu vyzkoušet Milhausův postup. Jinak k tomu zmiňovanému CD z Ulozto: po rozbalení jsou to dva adresáře - jeden pro VAN, druhý pro CAN a na CD by samozřejmě (pokud bych to použil což díky vám dvěma nemusím) šel jen jeden, v souladu s txt návodem který u toho je a který jen pro zajímavost zní: 1 rozbalit a vybrat si VAN nebo to druhe (CD_UPGV0890) je CAN 2 vypalit co nejpomaleji,cd se musi jmenovat CD_UPGV0890 nebo VAN 3 vlozit do cd mechaniky a dat OK 4 nahraje se cestina Opakuju: nemám v úmyslu to použít, dávám to sem jen pro zajímavost. Citovat
Milhaus65 Odesláno 24. duben 2013 Odesláno 24. duben 2013 Já jsem zmiňoval staré mapy jen pro Tebe, protože novější nepřečteš. Kdo má 5.5D nebo 6.6D použije novější. Je samozřejmě lepší být nad oblastí , kde něco je. Přesun nad nějaké větší město - ikona mapy dole, první položka je posun mapy, přejet kam chceš a zooomuješ. V mechanice nesmí šustit, lupat práskat. Zrovna ve vozech Phedra, 807, C8 , Ulysee ty mechaniky odchází nejvíc, uvaří se kdo je zavírá. Citovat
xpetrix Odesláno 24. duben 2013 Odesláno 24. duben 2013 Ja ju mam stale zatvorenu,pocuvam iba radio. Citovat
Milhaus65 Odesláno 24. duben 2013 Odesláno 24. duben 2013 Nejvíc hřeje když se naviguje a telefonuje. Citovat
xpetrix Odesláno 24. duben 2013 Odesláno 24. duben 2013 Vdaka za info/upozornenie.Telefon som pouzil asi iba raz,lebo ma nebavi vyberat SIM kartu z mobilu,takze iba na dlhe trasy a navigovanie iba v nutnom pripade,ci ceste do \"neznama\". Citovat
Sawoy Odesláno 25. duben 2013 Odesláno 25. duben 2013 Milhaus, bart.lbc, xpetrix: Je to sranda - nakonec jsem rozchodil ty původní mapy Itálie 2002. Vlastně nerozchodil - ony totiž běhaly, jen já o tom nevěděl. Kdykoliv jsem tem dal CD, naběhla šedá plocha s křížem a poziční šipkou v jeho průsečíku uprostřed obrazovky a když jsem zkoušel různý volby abych vypnul to GPS centrování, psalo to že se nacházím mimo mapu (což je pravda). Dneska jsem náhodně zavadil o otočný středový knoflík ovládání a objevily se dvě barevný čáry - naše D8 na Teplice a R10 na Ml. Boleslav. On byl totiž nastavený zoom na max. přiblížení a jednotka ne že neuměla ukázat mapu, ale ukázala přesně to prázdno, který je na mapě Itálie v oblasti severně od Prahy (kde se nacházím) při maximálním zoomu. Jakmile jsem odzoomoval, naběhla Praha a naše dálniční tahy a nakonec při min. zoomu celá Evropa - na tom cédu je evidentně ITA + dálniční přehledka celý Evropy. Pak už stačilo podle Milhause přesunout se nad zmapovanou oblast a zoomovat. Chodí naprosto neuvěřitelně - z minimálního na maximální zoom naprosto plynule během jedné, max. dvou vteřin, z jednotky se nezve ani fň, ani nazahučí, jen chvílema jemně zašumí, ale neznatelně - proti tomu je jednotka u kompu řvoucí kombajn. Takže data čte řekl bych na absolutní jedničku, půjdu na UP SW na 5.5d, ale asi až po víkendu - zjistil jsem, že jsem tak dlouho nic nepálil (mám po domě síť a asi 5 terra externích disků a na nich všechno), že nemám doma jediný slušný cédo, jen samý acery, gigamastery a \"podobný noname ****\". Zatím jsem si aspoň obstaral Nero12 (trial), který umí pálit jen 4 x a kontrolu po pálení dělá včetně povrchu disku. Tak to je zatím poslední vývoj. Citovat
martinholly167 Odesláno 13. květen 2013 Odesláno 13. květen 2013 Odkaz na cestinu do RT3 tu urco nekde najdes, osobne sem ji stohoval odnekud z fora a frcim nani uz skoro 2 roky a je bezproblemu. Jestli ches muzu pohledat treba ji jeste nekde najdu... Citovat
martinholly167 Odesláno 13. květen 2013 Odesláno 13. květen 2013 Ahoj aj ja mam na teba prosbicku. Ak by sa ti dalo mohol by si mi prosim ta poslat link na cestinu doRT3. UZ dopredu ti velmi pekne Dakujem. Martin Citovat
alternativ Odesláno 14. květen 2013 Odesláno 14. květen 2013 Ja jsem palil rychlosti 12x a nemel jsem s updatem na 6.63 nejmensi problem Citovat
volnasek Odesláno 16. květen 2013 Odesláno 16. květen 2013 Může mi prosím někdo poslat odkaz na mapy do rt3-CAN ? moc dík Citovat
xpetrix Odesláno 16. květen 2013 Odesláno 16. květen 2013 A ktore mapy by si potreboval?A mimochodom si v nespravnej teme [upravil dne 16/5/13 22:13 od xpetrix] Citovat
volnasek Odesláno 17. květen 2013 Odesláno 17. květen 2013 Omlouvám se za omyl--chtěl jsem napsat prosbu o češtinu do rt3 Citovat
xmtmx Odesláno 1. červen 2013 Odesláno 1. červen 2013 Muzu poprosit o cesky hlas do navigace rt3.. Dekuji. Citovat
buga Odesláno 22. září 2013 Odesláno 22. září 2013 Caute. Kamos ma 807 a RT3 verzia softu je 6.6D. Je to dovoz a ma tam len franc.jazyk. potreboval by som upgrade a slov.jazyk a taktiez mapy. Poraddite mi. Dik Pripadne napiste suukromnu spravu. Malokrat sem chodim:-) Citovat
filipino Odesláno 22. září 2013 Odesláno 22. září 2013 A co takhle pro wipnav by čeština nebyla? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.