Mike407 Odesláno 15. prosinec 2011 Odesláno 15. prosinec 2011 Tak to by mohlo být opravdu ono. Už jsem také někde zahlédl, že se to řešilo, ale nevzpomínám si kde. Jinak tady je vidět vnitřek RT3 a pěkný detailní popis funkcí a toho, jak navigace využívá ABS. http://membres.multimania.fr/myphedra/Images/GPS_techno/RT3_techno_fr.htm#RT3:%20les%20versions Citovat
stanleyirl Odesláno 15. prosinec 2011 Odesláno 15. prosinec 2011 Je este nieco ine okrem snimacov co moze byt vadne? Ono sa to zacalo diat z casu na cas ale teraz to svieti permanentne hned pri starte. Kuknem to ESP ked pojdem domov z prace. Ozaj a navigacne v tr3 vie aj rozpravat? Citovat
Milhaus65 Odesláno 15. prosinec 2011 Odesláno 15. prosinec 2011 Stanleyirl na 95% máš vadný snímač ABS na 5% snímač brzd. světel pod pedálem. Potom napiš Citovat
stanleyirl Odesláno 15. prosinec 2011 Odesláno 15. prosinec 2011 tlacidlo ESP nesvieti cize je aktivne? da sa zapnut vypnut.... ale na pristrojovke stale svieti vystraha ABS,ESP... Co je zaujimave je to ze prave v dobe ked sa zacala objavovat tato chyba tak sa na aute velmi malo jazdilo... no a co ten snimac brzdovych svetiel... pri zatlaceni pedalu brzdove svetla svietia.. alebo sa to prejavuje inak? No uz som to prelozil tak podla prispevku od Mike407 dedukujem ze je vadny jeden zo zadnych snimacov... Odporucate kupovat original peugeot snimace alebo sa daju aj nejake neznackove? [upravil dne 15/12/11 19:05 od stanleyirl] Citovat
Mike407 Odesláno 15. prosinec 2011 Odesláno 15. prosinec 2011 V první řadě si zajeď na diagnostiku, takhle je to věštění z křišťálové koule. Ještě ani nevíš, kde přesně je problém a už bys nakupoval. Citovat
adam.bogocz Odesláno 15. prosinec 2011 Odesláno 15. prosinec 2011 Stejně si myslím že to nemás češtinou co dělat a mělo by se nakopnout nové vlákno, kdo to má pak na tom fóru hledat Citovat
stanleyirl Odesláno 16. prosinec 2011 Odesláno 16. prosinec 2011 No to je pravda mna osobne ide niekedy je*nut kym nieco vyhrabem Citovat
Joozino Odesláno 28. leden 2012 Odesláno 28. leden 2012 moze mi niekto poslat cestinu do RT3 ? dakujem Citovat
xpetrix Odesláno 28. leden 2012 Odesláno 28. leden 2012 Ale k slovencine sa zadarmo nedostane:bojim Citovat
tadom Odesláno 28. leden 2012 Odesláno 28. leden 2012 Tak jsem se rozhodl svou češtinu se slovenským hlasem stáhnout, pokud ji někdo máte soslou a někam ji upnete je mi to jedno, to už nebude mým problémem. Citovat
najketiv Odesláno 5. květen 2012 Odesláno 5. květen 2012 Dobrý den. Předem bych rád upozornil že jsem majitelem Citroenu C4 Grand Picasso 2.0 HDI Exclusive s autorádiem RT4.Software mám aktalizován na verzi 8.20 a počeštěnou.Chtěl bych se zeptat jestli je někde ke stažení hlasová navigace?Zároveň mám dotaz při zapnutém display navigace se mi levé části zobrazuje neustále kompas o velikosti cca 3cm a vedle jsou klasické ukazatele spotřeby,dojezdu atd./možná že to je u Peugeotu jiné/mohu uložit i fotografii.U jiných totožných modelů a typů na tom místě jsou ručičkové hodiny - nikde v nastavení jsem nenašel jak to přepnout.Děkuji Citovat
Jano22 Odesláno 6. květen 2012 Odesláno 6. květen 2012 má niekto češtinu od tadoma prosím,prosím Citovat
Fredino Odesláno 30. červen 2012 Odesláno 30. červen 2012 cafte aj ja by som poprosil cestinu alebo slovencinu do RT3 Citovat
bajza206 SW Odesláno 1. červenec 2012 Odesláno 1. červenec 2012 Kluci nemá někdo tu češtinu od tadoma moc děkuju Citovat
Fredino Odesláno 4. červenec 2012 Odesláno 4. červenec 2012 dakujem clenovi xpetrix za jeho trpezlivost.....palec hore este raz dakujem ti za pomoc:papa:o:potlesk Citovat
rckain Odesláno 4. srpen 2012 Odesláno 4. srpen 2012 Zdravim pomohl by mi prosim nekdo s cestinou pro p807 rt3? Tak nejak sem to tu cele procetl ale sem z toho jelen. Nejak si nejsem jistej co tu je pro rt3 a 4... musim aktualizovat i sw v aute? Je to rok 2004 tak kterou cestinu mam zvolit? Diky za odpoved klidne i po sz Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.