Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Je este nieco ine okrem snimacov co moze byt vadne? Ono sa to zacalo diat z casu na cas ale teraz to svieti permanentne hned pri starte. Kuknem to ESP ked pojdem domov z prace. Ozaj a navigacne v tr3 vie aj rozpravat? :o

Odesláno

tlacidlo ESP nesvieti cize je aktivne? da sa zapnut vypnut.... ale na pristrojovke stale svieti vystraha ABS,ESP... Co je zaujimave je to ze prave v dobe ked sa zacala objavovat tato chyba tak sa na aute velmi malo jazdilo... no a co ten snimac brzdovych svetiel... pri zatlaceni pedalu brzdove svetla svietia.. alebo sa to prejavuje inak?

No uz som to prelozil tak podla prispevku od Mike407 dedukujem ze je vadny jeden zo zadnych snimacov... Odporucate kupovat original peugeot snimace alebo sa daju aj nejake neznackove?

[upravil dne 15/12/11 19:05 od stanleyirl]

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Tak jsem se rozhodl svou češtinu se slovenským hlasem stáhnout, pokud ji někdo máte soslou a někam ji upnete je mi to jedno, to už nebude mým problémem.

• O 3 měsíce později...
Odesláno

Dobrý den.

Předem bych rád upozornil že jsem majitelem Citroenu C4 Grand Picasso 2.0 HDI Exclusive s autorádiem RT4.Software mám aktalizován na verzi 8.20 a počeštěnou.Chtěl bych se zeptat jestli je někde ke stažení hlasová navigace?Zároveň mám dotaz při zapnutém display navigace se mi levé části zobrazuje neustále kompas o velikosti cca 3cm a vedle jsou klasické ukazatele spotřeby,dojezdu atd./možná že to je u Peugeotu jiné/mohu uložit i fotografii.U jiných totožných modelů a typů na tom místě jsou ručičkové hodiny - nikde v nastavení jsem nenašel jak to přepnout.Děkuji

• O 1 měsíc později...
  • O 5 týdnů později...
Odesláno

Zdravim pomohl by mi prosim nekdo s cestinou pro p807 rt3? Tak nejak sem to tu cele procetl ale sem z toho jelen. Nejak si nejsem jistej co tu je pro rt3 a 4... musim aktualizovat i sw v aute? Je to rok 2004 tak kterou cestinu mam zvolit? Diky za odpoved klidne i po sz

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...