Jump to content
  • Aktuální cíle darů

Pružiny

neutral

Recommended Posts

To ti nikdo nezaručí. Ono totiž platí, že nejen starý, ale dokonce i nový věci se kazí. U starých to sice platí víc, ale stává se. A dávat na auto jetý pružiny nejistýho původu je podle mě blbost (pochopim nouzovku na pár dní, než např. přijde výplata nebo dorazí nový, ale na denní provoz na dobu neurčitou určo ne).

Struny sú hrdzavé, používané (nevieš ako dlho) a môže ti skôr prasknúť. Ja osobne by som ich už na auto nedával, pokiaľ by som nepoznal ich 100% stav a pôvod.

Dundee ti napísal svoj názor, s ktorím sa tu stotožní hádam 95% členov. Chcel si počuť, že by ešte čo to pojazdili, ale kedže nemáš prašule tak sa ti názor, že je to blbosť kupovať nepáči. Tak na čo sa potom pýtaš na názor druhých? Ak chceš tak si ich tam daj, ale nikto ti nezaručí či budú na veky alebo na 2dni.

Chlapi já vím,že tohle sou vaše názory. Ale já se ptal čistě na otázku koroze. Jestli je tam dám nebo nedám. To už je druhá stránka věci a čistě moje. Ale je jasný, že pokud maj za sebou víc než jen něco, tak je na auto dávata nebudu. Nejsem sebevrah.

Pružiny praskají naprosto běžně a snadno.Pár lidí už zažilo,že večer zaparkovali,ráno přišli k autu a auto už bylo nakloněné na stranu,páč pružina praskla.Mě taky praskla pružina a dokonce za jízdy,ale zjistil jsem to až asi po půl roce,kdy mě na to upozornil mechanik při výměně rozvodů.Jinak za jízdy to byla docela rána,ale protože se nic nedělo a auto jelo normálně dál,tak jsem myslel,že jsem jen něco přejel.Pružina se ulomila ve spodním uložení.Takže hned jak mě to bylo oznámeno jsem vyměnil pružiny i s tlumiči.Druhá vypadala O.K ,ale po demontáži jsem to normálně rukou ulomil ten spodní závit.Jo a na pohled vypadaly líp než ty tvoje.Já bych si na auto jeté pružiny nedal,nové nestojí extra ranec a s těma jetýma bych měl strach jezdit.Ale tak každého věc.