vendelinek Posted November 30, 2010 Share Posted November 30, 2010 Zdárek chlapci montéři.Jelikož mi začalo pozlobívat ovládání topení,začal jsem shánět jiný,jelikož nemužu sehnat stejný jako mám,tak se chci optat,jakej je rozdíl mezi timto co mám v autě http://img816.imageshack.us/img816/2619/vypna.jpg a tímto,co jsem sehnal http://img52.imageshack.us/img52/404/30112010.jpg a jestli by se to nechalo zaměnit nebo je snad závada někde jinde,když mi nejde postupně zvyšovat rychlost topení a jde to jen na nejvyžší rychlost:myslim díky za rady Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
deddo306Break Posted November 30, 2010 Share Posted November 30, 2010 tak,podla mna mas v háji ten potenciometer a rozdiel je v tom že si s tym prvym vies zavriet vnutorny okruh a tym druhym nie... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vendelinek Posted November 30, 2010 Author Share Posted November 30, 2010 Tak a teď by mne zajímalo,kde ten potenciometr je a kde ho mám hledat,já se si myslel že je pod timto panelem a tam jsou jen šoupátka:myslim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pastorek Posted November 30, 2010 Share Posted November 30, 2010 Mal by byť pod tým ovládačom na plošnom spoji. Tiahla klapiek sú až viac vo vnutri. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fosil Posted November 30, 2010 Share Posted November 30, 2010 Podle mě zaměnit nejdou. Ten horní ovladač je pro auta s klimatizací a s vnitřním okruhem větrání. Spodní je bez klimatizace a vnitřní okruh nemá, umí jen uzavřít vstup vzduchu do auta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vendelinek Posted November 30, 2010 Author Share Posted November 30, 2010 Jestli tomu dobře rozumim,tak je to ve vnitřku toho panýlku ,jak jsou ty otočný knoflíky ovládání? takže vyndat ten muj panýlek a rozebrat? Fosil tak ten ,co jsem si prozatim půjčil,můžu zase vrátit? [upravil dne 30.11.2010 18:25 vendi.stejskal] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pastorek Posted November 30, 2010 Share Posted November 30, 2010 Áno, rozumieš tomu správne. Pri rozoberaní si dobre prezri konektor lebo už sa mi na dvoch 306kách stalo že bol vyhriata a mal zlý kontakt. Áno lebo sú rozdielne. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vendelinek Posted November 30, 2010 Author Share Posted November 30, 2010 Ještě jeden dotaz Dá se to dobře rozebrat aniž bych něco rozbil?a opravit? už se mi na autě povedlo opravit víc věcí,a pak už to nefungovalo:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts