renzo405 Posted November 29, 2010 Share Posted November 29, 2010 Dobrý deň, chcel by som poradiť ohľadom redukcie na pripojenie USB kľúča, alebo karty connects2, ktorý sa zapája namiesto cd meniča k orig. rádiu. Problém je, že mám v kufri namiesto meniča navigáciu, dá sa toto zariadenie pripojiť aj namiesto navigácie, sú to tie isté káble a konektory, alebo treba natiahnuť nový kábel od rádia?. Diki. Robo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Schreek Posted November 30, 2010 Share Posted November 30, 2010 Navigace a měnič sou připojeny úplně jinam. Měnič se připojuje ze zadu do rádia a přesně tam místo něj se připojují i jeho náhrady, já tam mám připojen xcarlink a vyvedeno pěkně do přihrádky před řadičkou kam připojuju USB disk. Každopádně pokud ted měnič nemáš tak bude potřeba jej nechat aktivovat přes diagnostiku aby to fungovalo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
renzo405 Posted November 30, 2010 Author Share Posted November 30, 2010 Aha už chápem, navigácia nieje zapojená do rádia jak som si sprvu myslel. Ten Xcarlink vyzerá super, ale trochu ma zarazila veta ktorá je tam napísaná \"Nezlučiteľné s modelmi typu TPN3, RD4 s CAN Bus a modelmi s integrovanou navigáciou. Znamená to, že na adaptér môžem zabudnúť? Alebo to znamená, že len nebudú fungovať obidve veci súčasne, asi akôr to prvé že:( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Schreek Posted November 30, 2010 Share Posted November 30, 2010 Musíš to číst celé! Neplatí pro modely s can bus třeba odtud to mám já http://www.xcarlink.cz/?p=productsMore&iProduct=27&sName=adapter-usb-sd-bluetooth-handsfree-vstup-pro-autoradio-peugeot-rd3, to rádio co mám je tam zrovna na fotce, takže s tim to šplape Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
renzo405 Posted November 30, 2010 Author Share Posted November 30, 2010 No veď práve, píše sa, neplatí pre modeli s Can Bus a modeli s integrovanou navigáciou. Myslíš jako, že to platí len pre integrované navigácie už s Can Bus, keď ja mám Van Bus s integrovanou navigáciou, že je to ok? Neviem sa z toho vysomáriť Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Schreek Posted November 30, 2010 Share Posted November 30, 2010 406tku tam máš jasně napsanou že to v ní jde, hlavně rádio je vždy stejné at tam navi máš nebo ne, ta má spojitost jen s diplejem palubního pc. Máš totéž co já,tzn půjde Ti to! Každopádně pro svůj klid do toho shopu můžeš napsat dotaz, poví Ti taky že by Ti to mělo jít... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
renzo405 Posted November 30, 2010 Author Share Posted November 30, 2010 Som tam skutočne písal póbede, zatiaľ ešte odpoveď neprišla, ale som toho istého názoru, že by to malo ísť, meviem prečo by to mala navigácia ovplyvňovať, ale chcel som vedeť prečo tam píšu také veci teda:) Inak jako je to s tým zosilovačom prídavným, to mala každá 406tka? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Schreek Posted December 1, 2010 Share Posted December 1, 2010 O žádném zesilovači nevím. Co máš na mysli? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
renzo405 Posted December 2, 2010 Author Share Posted December 2, 2010 Díval som v príručke na používanie taký obrázok a tam bolo ukázané, že v kufri nad kolom, je nejaký zosilovač, ale neni tam, takže to bude len nejaká extra výbava. Čo sa týka toho xlink, prehodil som s nimi dva emaily. V prvom bolo, že ak mám rádio s integ. navigáciou, že mi to nepôjde. Lenže oni tam furt písali, že rádio s integ. navigáciou, ale moja neni v rádiu, ale mimo neho, rádio podľa mňa obchádza, tak som to napísal ešte raz takto a už prišlo, že nevedia, nerozumejú presne čo chcem, že mám objednať a keď nepojde, že vrátia peniaze, asi tak to bude asi aj jediné riešenie:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Schreek Posted December 2, 2010 Share Posted December 2, 2010 O zesilavači jsem nic neslyšel. Máš to samé rádio co já, tzn. musí Ti to jít! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
renzo405 Posted December 3, 2010 Author Share Posted December 3, 2010 No jo:) Ešte si my povedz, čo to je to povolenie CD meniča diagnostikou, to mi spravia v každom servise, kde vedia spraviť diagnostiku na P406? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Schreek Posted December 3, 2010 Share Posted December 3, 2010 Myslím, že to umí jen origo peugeot diagnostika, tzn. origo servis nebo někdo kdo jí má... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts