Wenouš Posted November 29, 2010 Share Posted November 29, 2010 Zdravím,potřeboval bych poradit. Dneska se mi povedlo při otevírání auta ulomit kliku na dveřích řidiče. Nemáte někdo tip kde jí sehnat? A druhá otázka,mám problém se zámkem na těch samých dveřích,někdy do něj dostanu sotva půl klíčku,je nějaká možnost opravy-výměny abych nemusel měnit klíče? Díky za každou radu a tip Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
*David* Posted November 30, 2010 Share Posted November 30, 2010 Vymontovat zámek a šup s ním k zámečníkovi a on ti ho spraví nebo sehnat druhý a u zámečníka nechat upravit na starý klíč Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MilanF1 Posted November 30, 2010 Share Posted November 30, 2010 já měl taky problém dostat do zámku klíč, někdy tam vlezl hned, jindá se mu tam fakt nechtělo. Vzal jsem konkor a klíček tam jde jako po másle. S klikou neporadím, neválí se mi doma. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Danoš306 Posted December 1, 2010 Share Posted December 1, 2010 kliku mas asi nejlepsi sehnat na vrakaci Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts