oni Posted November 28, 2010 Share Posted November 28, 2010 tak ted resim, ze bych si od teto firmy koupil brzdovou a spojkovou packu. Ma s tim to nekdo zkusenosti? cena mi prijde dosti vysoka, koukal jsem,ale levneji se asi sehnat nedaji ze? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pata Posted November 28, 2010 Share Posted November 28, 2010 titax je kvalita, cena odpovídá. Dej typ, kouknu se po netu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Meldik Posted November 28, 2010 Share Posted November 28, 2010 hehe.....no jen zbroj na jaro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pata Posted November 28, 2010 Share Posted November 28, 2010 ps: lepší zainvestovat do pumpy, než do páčky Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oni Posted November 28, 2010 Author Share Posted November 28, 2010 no koukal jsem na bikerscrown, tam jsou nejlevnejsi a to 1700 za kus. jinak koukal jsem,ze jsou vice mene uni,ale maj je rozdeleny na urcity skupiny moto. pak jsou rozdeleny podle cinne delky. co me hodne prekvapilo,tak je to ceska firma na svetove urovni. to vis,musim ty jantare:D:D:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oni Posted November 28, 2010 Author Share Posted November 28, 2010 pumpy?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pata Posted November 28, 2010 Share Posted November 28, 2010 oni: taková radiální brzdová pumpa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oni Posted November 28, 2010 Author Share Posted November 28, 2010 no covece povidej, to nevim co a jak? rad se poucim. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pata Posted November 28, 2010 Share Posted November 28, 2010 např. http://www.titaniumpro.cz/radialni-brzdove-a-spojkove-pumpy-accossato/radialni-brzdova-pumpa-accossato-nastavitelna-19-x-17-18-19-s-kloubovou-packou Já o tom nic nevím, já mám sériovku Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oni Posted November 28, 2010 Author Share Posted November 28, 2010 prostuduju,ale kdyz vidim tu cenovku,tak na takovou motorku co mam ja se to snad ani nevyplati. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pata Posted November 28, 2010 Share Posted November 28, 2010 ale v podstatě jde o sílu, jakou na tu páčku působíš... mají to novější sporty spolu s radiálním uchycením třmenů... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pata Posted November 28, 2010 Share Posted November 28, 2010 oni: to je kus sportovního náčiní. Taky můžeš sehnat jetou ze sportů... a jiné vidle a třmeny, kotouče... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oni Posted November 28, 2010 Author Share Posted November 28, 2010 no do takovych zasahu se poustet nebudu :D ,kdybych ty packy sehnal za lepsi cenu,tak bych do nich sel,ale takto ani nahodou. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pata Posted November 28, 2010 Share Posted November 28, 2010 oni: já nevím, ale páčky jako takové snad nepřidají žádnou super funkčnost, ne? Nebo Ti jde o nastavení polohy páčky? Nevím jak SV, ale já to mám na VFR v sérii Pokud ne, tak dle mého zbytečná investice to když, tak komplet předek z GSX-R Edit: to máš jak hliníkové pedály do auta vs. větší brzdiče a vrtané kotouče... [upravil dne 28/11/2010 22:36 Pata] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oni Posted November 28, 2010 Author Share Posted November 28, 2010 mas pravdu, je to spise desinkova vecicka. i kdyz zase taky ne. i na kole na malych packach na dva prsty se lepe ovladaj. co na netu jsem cetl,tak je dosti chvalej. pak teda bud uvazuju nad packama nebo ukazatelem zarazene rychlosti... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
subin Posted November 29, 2010 Share Posted November 29, 2010 Ten ukazatel je výborná věcička,mě se občas stává(když se zapomenu),že řadím za 7 . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oni Posted November 29, 2010 Author Share Posted November 29, 2010 to ja taky, spis e pristihnu,ze dlouho jedu za 5. jaky si presne kupoval a na co? montaz a ukazuje to presne? ta cena mi taky prijde dost vysoka. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Meldik Posted November 29, 2010 Share Posted November 29, 2010 mohl by nam o tom ukazateli nekdo poreferovat....... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dobrmik Posted November 29, 2010 Share Posted November 29, 2010 tak ty páčky jsou většinou užitečné na enduru nebo cross když spadneš obrátí se nahoru a nezlomí se.....jinak to nemá smysl...jo to ta radiální pumpa to je jiná... na motorkářích se to tam rozebíralo dokonce tam byl i plánek na samo domo..zkus se tam podívat... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
subin Posted November 29, 2010 Share Posted November 29, 2010 Nekupoval,měl jsem možnost se svést na motce která jej měla,užití bych spíš viděl na okruhu,na silnici ho tolik nevyužiješ,nebo spíš tě chyba v řazení nestojí vteřiny,které potřebuješ. Na moji motorku by šel s obtíží mám mech.tachometr. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts