Guest Lubk0 Posted November 28, 2010 Share Posted November 28, 2010 Chcem sa spytat, tento rok sa chystame silvestra stravit v tatrach ... Do tatier pojdem na Hyundai Accent 1.5 crdi 81 KW .. Kedze budeme chcet vybehnut aj na strbske pleso si zalyzovat, tak chcem pre istotu kupit snehove retaze ... Lenze nechcem do toho vela investovat, nakolko inak byvam v juznejsej oblasti slovenska, a tam ich potrebovat vobec nebudem. Tj budu urcene na par dni v tatrach, potom ich budem nosit ako nudzovku keby som nahodou niekde s peugeotom zapadol ... Rozmer zimnych pneu na hyundai je 185x65xR14, vyrobca retazi je filson ... Popripade viete mi povedat nejaku lepsiu ale nie drahu alternativu ? Jedna sa konkretne o tieto http://www.lacne-autodoplnky.sk/snehove-retaze-comfort-velc5-p-6882.html Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
godzila.01 Posted November 28, 2010 Share Posted November 28, 2010 Ty jsou v klidu a za tu cenu nemá cenu cokoli řešit... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wojtěch Posted November 28, 2010 Share Posted November 28, 2010 já jsem ve čtvrtek objednal tyto http://www.cztuning.cz/index.php?action=detail&back=view&zboid=44571 taky jako nouzovku na hory jak jezdím... snad je nebudu muset použít a pokud jo tak se neroztrhnou a neudělají víc škody jak užitku.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozefsv Posted November 28, 2010 Share Posted November 28, 2010 usetrim ti euri,toho roku v tatrach retaze potrebovat nebudes;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AnotherOne Posted November 28, 2010 Share Posted November 28, 2010 Tuším tu je niekto dobrý kamarát s Iľkom. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozefsv Posted November 28, 2010 Share Posted November 28, 2010 si myslel mna alebo lubka:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AnotherOne Posted November 28, 2010 Share Posted November 28, 2010 No teba, v Tatrách v zime nebude treba reťaze? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shark734 Posted November 28, 2010 Share Posted November 28, 2010 minulu zimu nebolo treba, ani naznak snehu tam nebol...zato u nas ked sme odchadzali bolo pozehnane Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozefsv Posted November 28, 2010 Share Posted November 28, 2010 No teba, v Tatrách v zime nebude treba reťaze? ked som 2 zimy robil pod tatrami tak sneh nebol.kolega ma pravdu ze v nr bolo minuleho roku o dost viac snehu a vetra ako v tatrach. pisal som ze toho roku asi nebude treba,sa to stava pravidlom ze v decembri nejak sneh nemame.osobne by som to urcite riskol,niesu to alpy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ozzy56 Posted November 28, 2010 Share Posted November 28, 2010 nech auto ve Štrbě u nádraží a jeď zubačkou, ušetříš za parkování a taky za řetězy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pipistrel Posted November 28, 2010 Share Posted November 28, 2010 ako tu uz bolo pisane minuly rok som tiez bol v tatroch na silvestra a retaze teda neboli treba vobec [upravil dne 28/11/10 19:40 pipistrel] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Lubk0 Posted November 28, 2010 Share Posted November 28, 2010 Ja neviem, na strbskom plese je sneh uz teraz ... Kupovat retaze teraz hned nebudem, kupim ich pred vianocami, ked uz bude jasna predpoved ... Ozzy, nad tym som rozmyslal, ale pravdu povediac, nechce sa mi trebat zubackou s lyzami, palicami, lyziarkami, a neviem cim vsetkym Nasledne tam mat problemi kde olozit topanky a podobne ... Takze auto to asi riskne ... Otazka je, kolko bude lyziarov, ked nas nebude vela, tak asi nebudem nic riesit, kamarat ide na Kia Sportage 4x4 ... Tak uvidime ... Myslim ze snehove retaze ze 17 Eur sa nestratia, a mozu my pomoct inokedy ... Ale uvidime Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pipistrel Posted November 28, 2010 Share Posted November 28, 2010 za tie peniaze je zbytocne nieco riesit. kup a hotovo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts