tato stano Posted November 28, 2010 Share Posted November 28, 2010 Prestali mi svietit smerove a tlmene svetla.Nesvietia mi ani kontrolky smerovych a tlmenych svetiel na palubnej doske.Dialkove svetla idu.Pri ich zapnuti sa packa vrati na tlmene svetla.Vsetky poistky su dobre.Nevie niekto poradit kde je chyba?vopred dakujem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SB113 Posted November 28, 2010 Share Posted November 28, 2010 Vypinač - oprav alebo vymeň. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lubec Posted December 16, 2010 Share Posted December 16, 2010 Rozober to je to tak práca na 20min a žiadna veda.Vyčisti to sprayom na kontakty a vyfukaj vzduchom. Mne to blblo ked sa v studenom aute zakurilo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tato stano Posted December 19, 2010 Author Share Posted December 19, 2010 Vycistil uz to ide len nastala taka mala zavada.pri zapnuti smerovky dolava pri vyrovnani volantu automaticky prepne na pravu smerovku asi som to moc vycistil...vie niekto poradit?dakujem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts