Lví-ček Posted November 28, 2010 Share Posted November 28, 2010 Dobrý den, právě mi nějaká paní na parkovišti zničila zadní blatník u nádrže a dveře spolujezdce. Musela jet hodně rychle, protože odhodila WV Bora o tři místa vedle a zrušila mu totálně zadek a o moje se zastavila. Jak dlouho bude trvat oprava??? Jde to z pojistky tak peníze nejsou problém. Děkuji. Odkaz na fotky zde. http://joshua-mv.rajce.idnes.cz/Auto_po_nehode/ [upravil dne 7/4/11 22:18 Lví-ček] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Medvěd Posted November 28, 2010 Share Posted November 28, 2010 Pokud nedoplníš fotky, jedná se o věštění z koule, čímž se tu seriózně nikdo nezabývá Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OK406 Posted November 28, 2010 Share Posted November 28, 2010 Předpokládám, že celou věc řeší PČR. Jinak to jde na vrub řidičce!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lví-ček Posted November 29, 2010 Author Share Posted November 29, 2010 Odkaz na fotky jsem doplnil do původního příspěvku. Z těch aut jsem dopadl ještě dobře. [upravil dne 30/11/10 11:32 Lví-ček] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
c.WO.k Posted November 30, 2010 Share Posted November 30, 2010 co tam vyváděla? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lví-ček Posted November 30, 2010 Author Share Posted November 30, 2010 warlockps: Prostě jela rychle a podcenila to. Když jsem šel k autu po bouračce tak mi podjely nohy. Bylo namrznuto a neposypáno. Docela mě to štve. Do té doby nebourané auto. Jinak už to mám v servisu oprava jde na pojistku viníka, jen budu 14 dní bez auta. [upravil dne 2/12/10 21:41 Lví-ček] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lví-ček Posted December 21, 2010 Author Share Posted December 21, 2010 Tak Lvíček už je doma. Oprava cca 19 500,- Vše hradila pojišťovna. Při opravě se potvrdil ještě horší start v mrazech. Po pár dnech už nenastartovali. Vyměněná baterie za novou Varta 44Ah BLUE DYNAMIC. Auto po opravě jako nové. Nepoznal bych kde to bylo nabořené. [upravil dne 21/12/10 11:06 Lví-ček] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DanculD Posted December 21, 2010 Share Posted December 21, 2010 44Ah, nieje to nejako malo? By som ocakaval tak 55Ah. Ale inak super, ze ti to takto dopadlo [upravil dne 21.12.2010 11:58 DanculD] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lví-ček Posted December 21, 2010 Author Share Posted December 21, 2010 DanculD: Taky jsem se na to v servisu ptal a přímo technik mi řekl, že to takový odběr při startech nemá a silnější by byla zbytečná a dražší. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts