Jump to content
  • Aktuální cíle darů

nefunkčni topení

DOGGy.04

Recommended Posts

zdravím. vlastním 406, 1.8, 16V rv. 1997 kombi. mam tet na zimu dost podstatný problém. nefunguje mi topeni. z ofuku ve středovém sloupku fouká arkticky severák.... a z levého a pravého ofuku jde vlažný vzduch. nevím čim to je někde sem četl že to muže byt tím že není doplněna klima to mi přijde jako blbost protože v létě když sem zkoušel topeni tak topilo jak šilene... nevíte kde by ještě mohl byt problém??

Zdravim mam taky isty problem netopi ani trochu stale studeny vzduch ......chladiaca kvapalina vymenena, termastat vymeneny sustava odvzdusnena....kde moze byt poblem????? pripadne ako sa dostanem k tomu radiatoru co ohrieva ten vzduch??? moze byt problem v radiatore alebo niekde inde ??? pripadne je tu niekto v okoli Usti nad Labem alebo pri DE hranici kto by si s tym poradil???

Dik

mam manualnu klimu aj ovladanie r.v. 1997 1.8.16V

[upravil dne 4/12/10 09:04 Joseph1]

Zdravim mam taky isty problem netopi ani trochu stale studeny vzduch ......chladiaca kvapalina vymenena, termastat vymeneny sustava odvzdusnena....kde moze byt poblem????? pripadne ako sa dostanem k tomu radiatoru co ohrieva ten vzduch??? moze byt problem v radiatore alebo niekde inde ??? pripadne je tu niekto v okoli Usti nad Labem alebo pri DE hranici kto by si s tym poradil???

Dik

mam manualnu klimu aj ovladanie r.v. 1997 1.8.16V

skusal som to rozchodit ked som trochu pretlacil hadicu tak to zacalo tak na 30% topit .......... nebude to zaneseny radiator?

70 stupňů se mi zdá taky nějak málo. To by chtělo zkontrolovat termostat, jestli se nezasekává nebo neotevírá brzy. :myslim

Mě 1,8 16V topila jak o život.

termostat je nedávno měněny, jediné co mě tak napadá je vyměnit výměník tepla

Guest Chozeluizskuner

Osobně bych hodil prvně karton před chladič a odvzušnil topení (skouknul kolik máš vody),pak bych dělal nějaké další operace

mam naprosto stejny problem... vcera odpoledne topilo jak o zivot a kdyz jsem do nej v jednu rano sednul tak \"nic\"... kdyz jsem jel a proste motor zabiral tak vzduch postupne tepla a kdyz jsem stal nebo cokoliv tak to stalo za....bylo to na prd a jeste ledovy :D... nekoukal jsem na nic a podivam se az odpoledne. otazka zni- kde se da odzvdusnit topeni atd nejake rady na co mrknout atd? moc dik vsem, zacinam byt nestastnej, uz mam auto namrzly i zevnitr