colusso Odesláno 27. listopad 2010 Odesláno 27. listopad 2010 ahojte. ako sa prejavuje pokazene vodne carpadlo? moja 306-ka vydava pri volnobehu divne zvuky a neviem ci nahodou neodchadza vodne carpadlo. Citovat
pastorek Odesláno 27. listopad 2010 Odesláno 27. listopad 2010 Vadné vodné čerpadlo? Tečie alebo sa prehrieva motor. Ak divnými zvukmi myslíš nejaký škrabot tak skôr ložiská kladiek alebo alternátora. Citovat
colusso Odesláno 27. listopad 2010 Autor Odesláno 27. listopad 2010 čerpadlo netečie a ani sa neprehrieva motor. alternator som daval novy a taktiez som pred nedavnom menil sponovaciu kladku. tazko sa mi opisuje ten zvuk ale robi to iba pri volnobehu Citovat
colusso Odesláno 27. listopad 2010 Autor Odesláno 27. listopad 2010 to neviem. ten som menil asi pre dvoma rokmi Citovat
pastorek Odesláno 27. listopad 2010 Odesláno 27. listopad 2010 Bolo by treba to počuť, takto iba strieľame od boku. Citovat
colusso Odesláno 27. listopad 2010 Autor Odesláno 27. listopad 2010 skor sa mi zda ako keby to bola nejaka kladka. co to nahram a zavesim to sem alebo sa stretneme? [upravil dne 27/11/10 23:32 colusso] Citovat
pastorek Odesláno 28. listopad 2010 Odesláno 28. listopad 2010 Pozerám že si z Trnavy, ak chceš dobehni a pozrieme to. Citovat
Jindras Odesláno 28. listopad 2010 Odesláno 28. listopad 2010 Mě to dělalo to samé,měl jsem nový alternátor,dali v servisu nový řemen a po čase to začlo dělat.Myslel jsem,že odchází kladka.Tak jsem to rozdělal,napínací šroub kladky zespoda pořádně vyčistil a namazal ložiskovým olejem,řemen s citem napnul jak má být a problém vyřešen-co v tom bylo z háček nevím,protože ten servisák dělá věci co vím dobře,zvláště na Peugotu.... Citovat
colusso Odesláno 28. listopad 2010 Autor Odesláno 28. listopad 2010 Pozerám že si z Trnavy, ak chceš dobehni a pozrieme to. a kde to bývaš? Citovat
pastorek Odesláno 28. listopad 2010 Odesláno 28. listopad 2010 Pod každým príspevkom mám odkaz na stránku. Šúrovce. 0908 110 593 Citovat
shakull Odesláno 16. květen 2013 Odesláno 16. květen 2013 A ako to nakoniec dopadlo, čo to bolo? Viem je to už asi ďaleko čo ste písali ale mám podobný problém, taký istý zvuk mi ide z motorovej časti a presne iba v neutrále, počujem to skôr z boku od šoférovej časti, ak otvorím kapotu tak to už je počuť slabšie. Myslím si že je ten problém ešte na začiatku, ale radšej opravím hneď ako by som ostal niekde vysieť. Ak Vám prišla táto správa, prosím dajte mi vedieť. S pozdravom Lukáš Ináč mám 306 HDI 2.0 sedan Citovat
Lubo181 Odesláno 16. květen 2013 Odesláno 16. květen 2013 zo soferovej strany moze ist jedine o spojku mne huci lozisko ked ju mam stlacenu asi uz doziva ale pozri kolko mas oleja v prevodovke ked to ide fakt zo soferovej strany a co sa tyka spolujzadcovej chalani rozvody mam menene aj remne ale tie zvuky ja cakam co ma zachvilku opusti :D [upravil dne 16/5/13 22:12 od Lubo181] Citovat
shakull Odesláno 17. květen 2013 Odesláno 17. květen 2013 Dnes som to popočúval dôkladne a ide to z oboch strán, počujem ten zvuk aj ked stojím na križovatke a otvorím okno, či už jedno alebo druhé, počuť to z odrazu zvuku od nejakej prekážky z boku auta, či už to je iné auto alebo nejaký múr alebo hocičo iné. je to akési kvílenie, Skúsim to nahrať a dám link. S pozdravom Lukáš Citovat
shakull Odesláno 19. květen 2013 Odesláno 19. květen 2013 Bola to kladka, veľká vďaka pánu Pastorekovi, vymenilo sa a všetko funguje ako má. Ešte raz vďaka. S pozdravom Lukáš Citovat
pastorek Odesláno 19. květen 2013 Odesláno 19. květen 2013 Nemkáš zač. Toho pána vynechaj lebo nebudú vedieť komu ďakuješ. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.