Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

čerpadlo netečie a ani sa neprehrieva motor. alternator som daval novy a taktiez som pred nedavnom menil sponovaciu kladku. tazko sa mi opisuje ten zvuk ale robi to iba pri volnobehu

Odesláno

Mě to dělalo to samé,měl jsem nový alternátor,dali v servisu nový řemen a po čase to začlo dělat.Myslel jsem,že odchází kladka.Tak jsem to rozdělal,napínací šroub kladky zespoda pořádně vyčistil a namazal ložiskovým olejem,řemen s citem napnul jak má být a problém vyřešen-co v tom bylo z háček nevím,protože ten servisák dělá věci co vím dobře,zvláště na Peugotu....

• O 2 roky později...
Odesláno

A ako to nakoniec dopadlo, čo to bolo?

Viem je to už asi ďaleko čo ste písali ale mám podobný problém,

taký istý zvuk mi ide z motorovej časti a presne iba v neutrále,

počujem to skôr z boku od šoférovej časti, ak otvorím kapotu tak to už je počuť slabšie. Myslím si že je ten problém ešte na začiatku, ale radšej opravím hneď ako by som ostal niekde vysieť.

Ak Vám prišla táto správa, prosím dajte mi vedieť.

S pozdravom Lukáš

Ináč mám 306 HDI 2.0 sedan

Odesláno

zo soferovej strany moze ist jedine o spojku mne huci lozisko ked ju mam stlacenu asi uz doziva :D ale pozri kolko mas oleja v prevodovke ked to ide fakt zo soferovej strany a co sa tyka spolujzadcovej chalani rozvody mam menene aj remne ale tie zvuky :D ja cakam co ma zachvilku opusti :D :D

[upravil dne 16/5/13 22:12 od Lubo181]

Odesláno

Dnes som to popočúval dôkladne a ide to z oboch strán,

počujem ten zvuk aj ked stojím na križovatke a otvorím okno, či už jedno alebo druhé, počuť to z odrazu zvuku od nejakej prekážky z boku auta,

či už to je iné auto alebo nejaký múr alebo hocičo iné. je to akési kvílenie,

Skúsim to nahrať a dám link.

S pozdravom

Lukáš

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...