Jump to content
  • Aktuální cíle darů

Autolokalizace do 500kč :)

Guest Chozeluizskuner

Recommended Posts

Guest Chozeluizskuner
Já jsem přemýšlel nad nečím takovýmto: http://www.hutermann.com/lokalizatory/index.htm

nebo

http://www.flajzar.cz/gsm-komunikator-gsm-pager/

ale ty jsou dražší.

no právě..toto je dobré řešení podle mě..a jelikož jezdím často tak bude stačit napojit nabíječku na zdroj elektřiny kterej funguje jen při zaplim klíčku.do starý nokie koupim novou baterku a bude to... dobrý je když si zapneš automatickej příjem tak můžeš kdykoli zavolat a slyšíš co se děje v autě

Ten kto auta kradne, na objednavku, alebo na diely, tak kazdy jeden z nich, ma GSM rusicku ... GSM rusicka, sa da kupit uz za nejakych 100 Eur ... Snad uz ani necakate, ze ked niekto kradne auto na kseft (nemyslim fetaky ktory sa povozia, vykradnu a niekde nechaju) ze danu rusicku nema ...

Tento napad sa mi dostal do usi este na stredni skole, co je tak 5 let dozadu ... Verim, ze ten kto auta naozaj krade, a zivi se tim, bez tejto rusicke se uz ani nehne ...

A myslim, ze 406 neni lakadlem ... Na foru se ukradla 307 s 1.6 HDI, ktera este muze byt lukrativni, ale nemyslim si, ze nekdo bude kradnout 10 rocny 406 na kseft ...

Je to zajímavá myšlenka, ale u toho prvního způsobu bych se obával rychlýho vybití baterky. Nicméně kdyby se to zkombinovalo třeba s telefonem, kterej bez nabití vydrží dlouhou dobu - tento + zahájení nabíjení po otočení klíčku, tak si myslim že by to bylo zajímavější.

Guest Chozeluizskuner

řekl bych že za investici cca 200 to neni špatnej nápad... a určitě si něco takového udělám:super

a využiji k tomu nejspíš nějakou starou nokii s tim že dám jas na nejmíň a baterka tam vydrží cca 10dnů když koupim novou baterku

[upravil dne 27/11/10 16:42 Chozeluizskuner]