Jump to content
  • Aktuální cíle darů

Nezavira viko kufru hatchback 307

Bossik

Recommended Posts

Zdravim mam mensi problem s 307 hatchbackem pres zimu mi nedovre viku kufru delalo mi to i minulou zimu. Muzu bouchnout jak chci a nic zamek udela cvak cvak a je otevrene musim to ruzne vychytat aby se to zavrelo ale pak se stane ze zamknu auto a odemknu a zamek povoli a je kufr zas otevren. Dela to jen pres zimu v lete ne. Nemate nekdo zkusenost ?? Zkousel jsem to ocko do ktereho zaklapava zamek zvednout ale tam byla vule minimalni a stejne se to nevyresilo dik za rady:super

caute, akurat dnes som to riesil, problem nebol v zamku, ale v tlacitku, ktore ho ovlada. Je tam ta plastova \"platnicka\" ktora po stlaceni zopne mikrospinac a otvori sa zamok, no a ten maly kus plastu, ktory ma platnicku vracat do povodnej polohy bol ohnuty, takze sa vracala iba vlastnou vahou a niekedy sa to zavrelo, inokedy ostal ten mikrospinac zopnuty a kufor sa nezavrel. Vyriesil som to tak, ze som tam dal zdrhovacku, ktora funguje ako pruzinka a teraz sa kufor pekne zatvara :roker

cau tak jsem se na to dnes konecne dostal a bylo to opravdu v tom madle kde je ten spinac rozebral jsem to vubec jsem nechapal jak to tam funguje protoze se to nevracelo a stale to bylo sepnute a kufr se nezavrel vyresil jsem to perkem z propisky :D ktere mi to vraci tak vsem dik za rady :papa

Dělá to taky. Dostane se tam blátíčko ze silnice, nebo sníh a po zmáčknutí se ta blbá destička nevrátí a zámek se po zaklapnutí dveří nezamkne. Já to řeším tak, že před zaklapnutím dveří několikrát bouchnu pěstí po krytu, destička se uvolní a pak zámek zamkne. :D:D:D

• 2 weeks later...

Kajvet, matulo:

Ahoj kluci,

měl jsem stejný problém a už je vyřešeno. Jak je konec kabelu s koncovkou do mikrospínače tak tam byly zoxidované dva kontakty.

Když jsem opatrně vysunul konec konektoru z mikrospínače tak se jeden ulomil. Vyměnil jsem mikrospínač za nový a ještě pro jistotu vyměnil na madle těsnění (co jsou ty dva svorníky) co dosedá na dveře kufru a je klid.