Jump to content
  • Aktuální cíle darů

Ukradli mi 307sw

Guest foto1977

Recommended Posts

Guest foto1977

Ahoj v noci z pondělí na úterý mi byla v Praze 10 Strašnicích poblíž metra Skalka v ul. Královické ukradena moje 307SW.

Je to asi zoufalej pokus, ale prosím vás o pomoc, pokud by jste ji někdo někdy někde viděl v bazaru či jinde.

Policie mi dala jasně najevo, že jedinej kdo po ní bude pátrat budu já.

SPZ byla 9A8 14-22

VIN: VF33H9HYB84392353

motorizace viz podpis.

Foto příloze.

Je mi jasné, že je to asi beznadějné, ale naděje umírá poslední.

post-20248-14109613738052_thumb.jpg

To znám. Jednou jsem se vracel k auto ( VW Bora ) a ono nikde...Jak říkáš,policie se jen usměje....A víte,co mi řekli?Že kdyby to byla benzínová verze v plný palbě, můžu jí nechat otevřenou a nikdo si jí ani nevšimne...Pak mi taky policista ukázal stránku A4 plnou odcizených aut.....Vesněs Octávky,Golfy,Pasaty...samé naftáky.Že nevíte,u koho začali s výlechem?! U mě...a hnedka otázky tipu : nepotřebujete peníze, není to pojistný podvod, dlužíte někde...?!!! Jen tak pro obrázek ostatním. :bojim

Policajti ma seru. To nahravaju zlodejom. Oni to nebudud ani hladat, ved je to marne, a mozno by stacilo prebehnut stare firmy a hladat tam. Len ze to by nesmeli byt na ich vyplatnej listine. Ze?

Stat sa to mne tak si strelim gulu do hlavy, Ale najskor by som vymlatil kazdeho kto by bol len podozrivi ze coroval auta.

Oni policajti nemůžou jen tak někomu vlést do garáže a hledat tam auto. Bohužel naši (tím myslím policejní) bezzubost dělá nejméně z 80% legislativa těch, které jsme si zvolili. A zbytek je bohužel lenost, neschopnost, znechucenost,...

Přeji, ať se auto najde a hlavně ve stavu, v jakém jsi ho na parkovišti zanechal !!!

Guest foto1977

Ahoj,

ano policie taky hned podezdřívala mě a když zjistili, že nemám pojistku proti odcizení, tak mi rychle

sdělili, že pokud bych si ho náhodou našel sám tak mám volat na 158 a čekat až přijedou.

Což jsem pochopil jako, že jedinej kdo ho bude možná hledat jsem já, ale kdybych ho náhodou našel tak musím

volat je, aby měli čárku za úspěšné objevení do statistik produktivity policie.

Jinak dávám to sem až teď, protože jsem byl z toho trochu mimo a nějak mi to hned nenapadlo.

Hold člověka občas jisté věci vykolejí.

Pořád žijeme v době kdy to, že si něco koupíš neznamená, že to bude tvoje napořád. :grr

Je inac divne ze miznu aj take auta o ktore zlodeji pred tym nemali zaujem. Pripisujem to aj nedavnym povodniam. Komu auto znicilo na total a nemal to poistene tak si da \" zohnat\" presne take iste, len sa prerobia cisla. Je jasne ze uz take auto nepreda, ale aspon nejaku dobu sa povozi akoze na svojom. Dalsie je ze uz auto je niekde v rumunsku. Ked pozeram ze co za haraburdy rumuni vezu na tych vozikoch tak je uplne jasne ze tam sa da zlegalizovat uplne vsetko.

Je to hroza, kam to spejeme. Je mi hrozne luto ludi ktorym takto zmizne auto. Nezniesol by som ten pocit ze sa na mojom vyvaza ina prdel bez mojho dovolenia.

Ale zivot ide dalej a je dobre ze sa horsie nestalo. Predsa je to len auto aj ked vytuzene po niekolkych rokoch setrenia.

Ono sa to dotycnemu vrati. To si bud isty. Ono na kazdu svinu sa raz voda bude varit.

No tohle je věc ktera nasere jak tady píšete určitě každého:( taky bych nechtěl byt mezi těma co se odcizí auto.

Jen mě napadlo zda se třeba neděla nejaky system nebo čip ktery třeba schovas v aute napr nekde u motoru

nebo do pojistkove skrinky a pak při odcizeni bys ho pres PC našel kde je.

Nevím zda neco takovyho je nebo ne ale nebylo by to spatne