Guest foto1977 Posted November 26, 2010 Share Posted November 26, 2010 Ahoj v noci z pondělí na úterý mi byla v Praze 10 Strašnicích poblíž metra Skalka v ul. Královické ukradena moje 307SW. Je to asi zoufalej pokus, ale prosím vás o pomoc, pokud by jste ji někdo někdy někde viděl v bazaru či jinde. Policie mi dala jasně najevo, že jedinej kdo po ní bude pátrat budu já. SPZ byla 9A8 14-22 VIN: VF33H9HYB84392353 motorizace viz podpis. Foto příloze. Je mi jasné, že je to asi beznadějné, ale naděje umírá poslední. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest foto1977 Posted November 26, 2010 Share Posted November 26, 2010 Ještě přidám další foto. Auto mělo zimní gumy GooDYear UltraGrip 7+ na plecháčích 15\" a byly tam ty poklice co jsou na této fotce: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
straki007 Posted November 26, 2010 Share Posted November 26, 2010 To je k nasrani.:grr:grr Nechci o tom ani psat,ale jen tak dal v nakupovani a volnem prodeji diagnostik a kabelu. Pak staci uz jenom VIN pod sklem a .... Tohle proste fetaci neukradnou. [upravil dne 26/11/10 19:18 straki007] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PEUGEOTIK307 Posted November 26, 2010 Share Posted November 26, 2010 Kua... To naserie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elton Posted November 26, 2010 Share Posted November 26, 2010 Držím palce aby se našla a v pořádku. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
michal 307 sw Posted November 26, 2010 Share Posted November 26, 2010 to sov ale smejdi:grr:grrtez sem z prahy kdys uvidim takti dam vedet:grr Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
švícko87 Posted November 26, 2010 Share Posted November 26, 2010 To znám. Jednou jsem se vracel k auto ( VW Bora ) a ono nikde...Jak říkáš,policie se jen usměje....A víte,co mi řekli?Že kdyby to byla benzínová verze v plný palbě, můžu jí nechat otevřenou a nikdo si jí ani nevšimne...Pak mi taky policista ukázal stránku A4 plnou odcizených aut.....Vesněs Octávky,Golfy,Pasaty...samé naftáky.Že nevíte,u koho začali s výlechem?! U mě...a hnedka otázky tipu : nepotřebujete peníze, není to pojistný podvod, dlužíte někde...?!!! Jen tak pro obrázek ostatním. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marko306 Posted November 26, 2010 Share Posted November 26, 2010 človek si našetrí na auto a nejaký kok*t mu to ukradne:bacha:blicismajlik:grr držím palce nech sa nájde Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jjjirkaaa Posted November 26, 2010 Share Posted November 26, 2010 Sakra:grr Takovej krasavec. Proč to dáváš až ted? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jofo Posted November 26, 2010 Share Posted November 26, 2010 Policajti ma seru. To nahravaju zlodejom. Oni to nebudud ani hladat, ved je to marne, a mozno by stacilo prebehnut stare firmy a hladat tam. Len ze to by nesmeli byt na ich vyplatnej listine. Ze? Stat sa to mne tak si strelim gulu do hlavy, Ale najskor by som vymlatil kazdeho kto by bol len podozrivi ze coroval auta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Péťa Posted November 26, 2010 Share Posted November 26, 2010 Oni policajti nemůžou jen tak někomu vlést do garáže a hledat tam auto. Bohužel naši (tím myslím policejní) bezzubost dělá nejméně z 80% legislativa těch, které jsme si zvolili. A zbytek je bohužel lenost, neschopnost, znechucenost,... Přeji, ať se auto najde a hlavně ve stavu, v jakém jsi ho na parkovišti zanechal !!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michael coupé Posted November 26, 2010 Share Posted November 26, 2010 a proto mam krabicku,zavolam si a hned vím , kde auto mam :-) jinak docela hruza,nechtěl by jsem to zažít a přeju ať se najde [upravil dne 26/11/10 21:28 Michael coupé] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vítek1 Posted November 26, 2010 Share Posted November 26, 2010 a proto mam krabicku,zavolam si a hned vím , kde auto mam :-) jinak docela hruza,nechtěl by jsem to zažít a přeju ať se najde [upravil dne 26/11/10 21:28 Michael coupé] zavolas a nic nevis mozna ze posledni poloha byla pred barakem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jofo Posted November 26, 2010 Share Posted November 26, 2010 Peta. Mas aj v tom pravdu, ale skoda ze moja a nielen moja skusenost je presne taka ako som pisal. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest foto1977 Posted November 26, 2010 Share Posted November 26, 2010 Ahoj, ano policie taky hned podezdřívala mě a když zjistili, že nemám pojistku proti odcizení, tak mi rychle sdělili, že pokud bych si ho náhodou našel sám tak mám volat na 158 a čekat až přijedou. Což jsem pochopil jako, že jedinej kdo ho bude možná hledat jsem já, ale kdybych ho náhodou našel tak musím volat je, aby měli čárku za úspěšné objevení do statistik produktivity policie. Jinak dávám to sem až teď, protože jsem byl z toho trochu mimo a nějak mi to hned nenapadlo. Hold člověka občas jisté věci vykolejí. Pořád žijeme v době kdy to, že si něco koupíš neznamená, že to bude tvoje napořád. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CelticGirl Posted November 26, 2010 Share Posted November 26, 2010 foto1977: Oni tak působí, ale třeba budeš mít štěstí . Kamarádce auto našli do týdne.. pravda, vnitřek byl značně vybydlenej.. hodně štěstí! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jofo Posted November 27, 2010 Share Posted November 27, 2010 Je inac divne ze miznu aj take auta o ktore zlodeji pred tym nemali zaujem. Pripisujem to aj nedavnym povodniam. Komu auto znicilo na total a nemal to poistene tak si da \" zohnat\" presne take iste, len sa prerobia cisla. Je jasne ze uz take auto nepreda, ale aspon nejaku dobu sa povozi akoze na svojom. Dalsie je ze uz auto je niekde v rumunsku. Ked pozeram ze co za haraburdy rumuni vezu na tych vozikoch tak je uplne jasne ze tam sa da zlegalizovat uplne vsetko. Je to hroza, kam to spejeme. Je mi hrozne luto ludi ktorym takto zmizne auto. Nezniesol by som ten pocit ze sa na mojom vyvaza ina prdel bez mojho dovolenia. Ale zivot ide dalej a je dobre ze sa horsie nestalo. Predsa je to len auto aj ked vytuzene po niekolkych rokoch setrenia. Ono sa to dotycnemu vrati. To si bud isty. Ono na kazdu svinu sa raz voda bude varit. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Existujuci Posted November 27, 2010 Share Posted November 27, 2010 Kua to teda nasere kazdeho. Drzim palce nech sa podari najst.Mojmu susedovy z bytovky tiez slohli 807 a policia mu ju nasla a v poriadku. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MHS Posted November 27, 2010 Share Posted November 27, 2010 No tohle je věc ktera nasere jak tady píšete určitě každého:( taky bych nechtěl byt mezi těma co se odcizí auto. Jen mě napadlo zda se třeba neděla nejaky system nebo čip ktery třeba schovas v aute napr nekde u motoru nebo do pojistkove skrinky a pak při odcizeni bys ho pres PC našel kde je. Nevím zda neco takovyho je nebo ne ale nebylo by to spatne Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wooody Posted November 27, 2010 Share Posted November 27, 2010 mhs, takovej systemu je, ale všechno jede pře gps, pokud je auto v kontejneru, plechový hale, pod zemí, v kamionu tak máš po signále Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts