bobika35 Posted November 26, 2010 Share Posted November 26, 2010 Zdravím ,potřebuji sehnat co nejdříve vstřikovací čerpadlo na fiat ulysse zn. Lukas 2,1 td rv.1997 nebo jen elektrickou cast. [upravil dne 9.12.2010 11:29 bobika35] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
looft Posted December 23, 2010 Share Posted December 23, 2010 Mne sa to rozsypalo tiež.Oprava v špecializovanom servise v Brne v Bratislave overoval som ceny aj v Poľsku a Maďarsku palba strašná.Cenovka cca 600 až 1600 eur. Tak som to dal vymeniť za čerpadlo bosh a už 40 000km svätý pokoj cena s robotou bosh tryskami a trubkami cca 400 eur.Výkon taký istý spotreba o pol litra na 100km nižšia teraz 6,8l.Ak chceš mám ten Epic v garáži a keď sa pokazil písala diagnostika ,,poloha vačky- snimač natočenia vačky\" a nastavenie čepadla.Ak máš nejakého borca čo ti to vie spraviť tak ti to predám za symbolickú cenu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
osil Posted February 15, 2011 Share Posted February 15, 2011 a aka by bola cena toho epicu ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TomasNM Posted June 15, 2011 Share Posted June 15, 2011 Vazeni, Po necelych dvoch rokoch spokojneho uzivania Evika mi remenica odpisala motor a idem ho menit(silentblok z vonkajsej remenice mi vletel do rozvodov a naburalo ventily). Tiez by som tam mal radsej Bosch,ktory by mal byt na nahradnom motore,co sa chystam kupit(z XMka). Ak je tam Epic,tak urcite bude na predaj,popripade bude na predaj moj Epic,ktory,ak sa podari vymenim za Bosch. Mne Epic ide zatial v pohodicke,IMHO tichsie ako Octavka2,zimne starty bez problemu. To vyvolava dalsiu otazku,co vsetko to obnasa,ked sa nahodi motor s Boschom,ktore doteraz ficalo na Lucase? Nejaka vymena kabelazi,alebo RJ,ci tu Epicovsku staci vybrat? Robil to uz niekto? [upravil dne 15/6/11 19:29 TomasNM] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Benžík Posted June 15, 2011 Share Posted June 15, 2011 Kabelaz se necha byt jak je, jen se vytahne 12V na chcipaci ventil na cerpadle, myslim, ze se to vytahne z rele co je u ridici jednotky. Nebo muzes rovnou od spinacky, ale z toho rele je to min prace. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TomasNM Posted June 16, 2011 Share Posted June 16, 2011 Ten Bosch nema vobec ziadnu RJ? Trebars na regulaciu predvstreku podla teploty atd... Co som mal volakedy Volvo 460 19TD,tam bola krabicka,ktora riadila vsetko okolo motora,cize zhavice,predvstrek,cidla teploty,EGR a pod. Nic zlozite,ale predsa. Bolo to mechanicke cerpadlo Lucas,akurat cosi elektricke na tom bolo. [upravil dne 16/6/11 06:58 TomasNM] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Benžík Posted June 16, 2011 Share Posted June 16, 2011 Myslim, že má řj jen na egr, nejsem si s tim jistý. To ostatní jak píšeš (žhavení, snímače...) bude zapojený k řídící jednotce a ke kabelům od epicu. Předvstřik elektronicky řízený asi nemá. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TomasNM Posted June 16, 2011 Share Posted June 16, 2011 Znamena to,ze krabica z Epicu tam ostava? Najradsej by som ju vyhodil a nasledne predal. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts