pilatj Posted November 26, 2010 Share Posted November 26, 2010 Dobrý den pánové, potřebuji od vás radu. Mám autorádio Sony GT414 a chtěl jsem ho dát do své 307čky (r.v. 2003). Samozřejmě chci zachovat funkci ovládání na volantu a displeje, proto jsem si koupil adaptér (http://shop.autoprofi.cz/adapter-ovl-volantu-displej-peugeotsony-p-1266.html). Během a po instalaci se objevily dva problémy - prvním je, že moje rádio nemá na zadní straně vstup jack3,5 pro ovládání na volantu (ale jsou tam dva cinch vstupy, u kterých je nápis BUS-IN - nahrazují toho jacka nebo slouží pro něco jiného ?). Druhým problémem je že i po spuštění CD nebo USB na displeji auta stále svítí frekvence naladěné stanice a neukazuje se čas skladby). Pokud s tímto máte někdo zkušenosti, poraďte prosím... Díky !! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilatj Posted November 26, 2010 Author Share Posted November 26, 2010 Ještě doplnění dotazu - případně tedy s jakým rádiem Sony vám toto funguje ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vítek1 Posted November 26, 2010 Share Posted November 26, 2010 bus IN je zvukovej vstup cd menice. potrebujes autorádio sony ktere umoznuje kabelove ovládání a zaroven umi cd menic s aktualních modelu treba CDX-GT640ui Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilatj Posted November 26, 2010 Author Share Posted November 26, 2010 ok, co jsem tak zkoumal, jestli jsem to teda správně pochopil, ovládání je teda čistě přes ten jack a přes konektor měniče se teda ovládá display...já jsem totiž zkoušel i jiné rádio, konkrétně MEX-BT3600, které má sice podle tabulkové specifikace podporovat jak ovládání (jack 3,5mm vzadu opravdu má), tak měnič, ale jednak mi to ovládání stejně nefungovalo a hlavně nemá ten konektor (kterej teda neumím pojmenovat) na připojení měniče, takže mi nefungoval ani display... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vítek1 Posted November 26, 2010 Share Posted November 26, 2010 nejsem si jistej jestli k funkci nemusi byt zapojene v radiu obe dve veci cestu pres brno mit asi nebudes co? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilatj Posted November 26, 2010 Author Share Posted November 26, 2010 hmm, bohužel nebudu každopádně asi teda budu muset hledat jiné rádio...takže prostě hledat rádia s podporou ovladače pod volant a CD měniče... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vítek1 Posted November 26, 2010 Share Posted November 26, 2010 jo ale bylo by to prvne lepsi vyzkouset! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts