patko79 Odesláno 16. prosinec 2010 Odesláno 16. prosinec 2010 že buď ide alebo nie:D Tak do toho servisu by som ani nepáchol teda:bacha Vymontovať ho budeš musieť, pretože to naozaj merajú na takej meracej stolici (nie som odborník, ale simulujú tam asi ako sa správa štartér pod záťažou) A čo všetko tam môžu meniť? Napadá ma že statorové cievky, rotorové vinutie, ložiská, pastorok, kefky, ... je toho hodne Citovat
PavelP123456 Odesláno 17. prosinec 2010 Autor Odesláno 17. prosinec 2010 Mám novu baterku nové trysky a stejně to špakně chytá už nevím co stím a na diagnostice už nic nezjistil prý by to mělo startovat dobře a dneska ráno až na třikrát a motor se mohl zbláznit jak trachtor než se probrak a dlouho jsem to musel startovat...407 2.0HDi 100Kw [upravil dne 17/12/10 16:21 pavelp123] Citovat
AnotherOne Odesláno 18. prosinec 2010 Odesláno 18. prosinec 2010 Štartér, dosť častá závada. Berie viac prúdu ako by mal. Citovat
PavelP123456 Odesláno 18. prosinec 2010 Autor Odesláno 18. prosinec 2010 Štartér, dosť častá závada. Berie viac prúdu ako by mal. To na diagnostice nezjistí že je špatný startér Citovat
PavelP123456 Odesláno 19. prosinec 2010 Autor Odesláno 19. prosinec 2010 Ne nezjistí..... A jak je možné když je teplo tak v pohodě startne,co se stím dá dělat to musí být noví starter a kolik asik stojí Citovat
Přema Odesláno 19. prosinec 2010 Odesláno 19. prosinec 2010 Stačí repas , nebo uhlíky.........a celý vyčistit..... na autokelly se dá sehnat od 5000,- nový Citovat
patko79 Odesláno 19. prosinec 2010 Odesláno 19. prosinec 2010 Stači repas, u nás v LC cena okolo 33 - 50 €. Ak nie je pojebabrané vinutie je zbytočné kupovať nový. Citovat
PavelP123456 Odesláno 19. prosinec 2010 Autor Odesláno 19. prosinec 2010 Děkuju za rady zítra mu zavolám aby nato juknul a uvidíme já už nevím čím by to mohlo být vše změřil a říkal v pohodě žeby to mělo makat a prdlajs ráno jsem šel k autu a dlouho jsem musel točit aby to chytlo to je na modlení Citovat
JimmivonStarsi Odesláno 28. prosinec 2010 Odesláno 28. prosinec 2010 Taky mam problem se studenym startem 2,0HDi 100kW Ja teda nemam 407, ale C5, nicmene motor je stejny a mam problem.... Motor chyti, ale pak jde trhane a kouri... viz video: Zhaveni nove, vstriky nove, tlaky namereno: 25;24,5;25;27 novy EGR ventil, novy SW motoru, CR cerpadlo vymeneno za jine(nebylo nove) ale porad zadna zmena. Diagnostika mlci... Neresil, resp, nevyresil jste to uz nekdo? Diky Jimmi Citovat
stefano Odesláno 31. prosinec 2010 Odesláno 31. prosinec 2010 Taky mam problem se studenym startem 2,0HDi 100kW Ja teda nemam 407, ale C5, nicmene motor je stejny a mam problem.... Motor chyti, ale pak jde trhane a kouri... viz video: Zhaveni nove, vstriky nove, tlaky namereno: 25;24,5;25;27 novy EGR ventil, novy SW motoru, CR cerpadlo vymeneno za jine(nebylo nove) ale porad zadna zmena. Diagnostika mlci... Neresil, resp, nevyresil jste to uz nekdo? Diky Jimmi Nechcel som reagovať, ale nedalo mi to. Mať v zime v nádrži naftu na minime, tak to je asi hazard. Citovat
tomiso Odesláno 1. leden 2011 Odesláno 1. leden 2011 Asi to bude problém 2.0HDI,protože mám novou 407 a hned od začátku mi studené starty (cca -8°C)dělají to samé.Start napoprvé,pak takový divný rozhozený chod,který se po asi 5 sec.srovná. Citovat
tomiso Odesláno 1. leden 2011 Odesláno 1. leden 2011 jééé sorry,já to napsal do jiného tématu. Citovat
JimmivonStarsi Odesláno 1. leden 2011 Odesláno 1. leden 2011 Taky mam problem se studenym startem 2,0HDi 100kW Ja teda nemam 407, ale C5, nicmene motor je stejny a mam problem.... Motor chyti, ale pak jde trhane a kouri... viz video: Zhaveni nove, vstriky nove, tlaky namereno: 25;24,5;25;27 novy EGR ventil, novy SW motoru, CR cerpadlo vymeneno za jine(nebylo nove) ale porad zadna zmena. Diagnostika mlci... Neresil, resp, nevyresil jste to uz nekdo? Diky Jimmi Nechcel som reagovať, ale nedalo mi to. Mať v zime v nádrži naftu na minime, tak to je asi hazard. To mne taky napadlo, ale mezi plnou a prazdnou nadrzi neni zadny rozdil.... Navic davam VIF aditivum, ktere by tohle melo odstranit. Nicmene plna nadrz start neovlivnuje. Citovat
Laďa Odesláno 2. leden 2011 Odesláno 2. leden 2011 stefano to spíše myslel jako kritiku na tebe a ne že by to mělo vliv na startování. Tím bylo myšlelo že by jsi neměl mít prázdnou nádrž v zimě z důvodu že nevíš kdy a kde zůstaneš trčet zapadlej a nebudeš mít si jak zatopit. Citovat
stefano Odesláno 2. leden 2011 Odesláno 2. leden 2011 Skôr som myslel na to, že za tie roky čo auto má, sa na dne nádrže usadí plno bordelu z tankovanej nafty a keď je tam toho málo, tak sa nasáva vlastne ten bordel, a hlavne v zime z toho môžu byť tie problémy. Citovat
patko79 Odesláno 2. leden 2011 Odesláno 2. leden 2011 Skôr som myslel na to, že za tie roky čo auto má, sa na dne nádrže usadí plno bordelu z tankovanej nafty a keď je tam toho málo, tak sa nasáva vlastne ten bordel, a hlavne v zime z toho môžu byť tie problémy. teda neviem, že by malo na nasávanie bordelu vplyv nejaké to množstvo paliva v nádrži. S čím mám ale skúsenosti je hrdzavenie nádrže pokiaľ netankuješ doplna, vždy len 10-20l a potom natankuješ raz za uhorský rok plnú a sa nestačíš čudovať, čo za bordel do tej nafty dávajú:blicismajlik Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.