Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

že buď ide alebo nie:D Tak do toho servisu by som ani nepáchol teda:bacha Vymontovať ho budeš musieť, pretože to naozaj merajú na takej meracej stolici (nie som odborník, ale simulujú tam asi ako sa správa štartér pod záťažou)

A čo všetko tam môžu meniť? Napadá ma že statorové cievky, rotorové vinutie, ložiská, pastorok, kefky, ... je toho hodne

Odesláno

Mám novu baterku nové trysky a stejně to špakně chytá už nevím co stím a na diagnostice už nic nezjistil prý by to mělo startovat dobře a dneska ráno až na třikrát a motor se mohl zbláznit jak trachtor než se probrak a dlouho jsem to musel startovat...407 2.0HDi 100Kw

[upravil dne 17/12/10 16:21 pavelp123]

Odesláno

Děkuju za rady zítra mu zavolám aby nato juknul a uvidíme já už nevím čím by to mohlo být vše změřil a říkal v pohodě žeby to mělo makat a prdlajs ráno jsem šel k autu a dlouho jsem musel točit aby to chytlo to je na modlení :bojim

• O 2 týdny později...
Odesláno

Taky mam problem se studenym startem 2,0HDi 100kW

Ja teda nemam 407, ale C5, nicmene motor je stejny a mam problem.... Motor chyti, ale pak jde trhane a kouri... viz video:

Zhaveni nove, vstriky nove, tlaky namereno: 25;24,5;25;27

novy EGR ventil, novy SW motoru,

CR cerpadlo vymeneno za jine(nebylo nove) ale porad zadna zmena.

Diagnostika mlci... Neresil, resp, nevyresil jste to uz nekdo?

Diky

Jimmi

Odesláno

Ja teda nemam 407, ale C5, nicmene motor je stejny a mam problem.... Motor chyti, ale pak jde trhane a kouri... viz video:

Diky

Jimmi

Nechcel som reagovať, ale nedalo mi to. Mať v zime v nádrži naftu na minime, tak to je asi hazard.
Odesláno

Asi to bude problém 2.0HDI,protože mám novou 407 a hned od začátku mi studené starty (cca -8°C)dělají to samé.Start napoprvé,pak takový divný rozhozený chod,který se po asi 5 sec.srovná.

Odesláno

Diky

Jimmi

Nechcel som reagovať, ale nedalo mi to. Mať v zime v nádrži naftu na minime, tak to je asi hazard.

To mne taky napadlo, ale mezi plnou a prazdnou nadrzi neni zadny rozdil.... Navic davam VIF aditivum, ktere by tohle melo odstranit. Nicmene plna nadrz start neovlivnuje.

Odesláno

stefano to spíše myslel jako kritiku na tebe a ne že by to mělo vliv na startování. Tím bylo myšlelo že by jsi neměl mít prázdnou nádrž v zimě z důvodu že nevíš kdy a kde zůstaneš trčet zapadlej a nebudeš mít si jak zatopit.

Odesláno

Skôr som myslel na to, že za tie roky čo auto má, sa na dne nádrže usadí plno bordelu z tankovanej nafty a keď je tam toho málo, tak sa nasáva vlastne ten bordel, a hlavne v zime z toho môžu byť tie problémy.

Odesláno
Skôr som myslel na to, že za tie roky čo auto má, sa na dne nádrže usadí plno bordelu z tankovanej nafty a keď je tam toho málo, tak sa nasáva vlastne ten bordel, a hlavne v zime z toho môžu byť tie problémy.

teda neviem, že by malo na nasávanie bordelu vplyv nejaké to množstvo paliva v nádrži. S čím mám ale skúsenosti je hrdzavenie nádrže pokiaľ netankuješ doplna, vždy len 10-20l a potom natankuješ raz za uhorský rok plnú a sa nestačíš čudovať, čo za bordel do tej nafty dávajú:blicismajlik:blicismajlik

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...