Dadadavid Posted November 25, 2010 Share Posted November 25, 2010 Prosim toho,kdo muze mazat temata,aby mi smazal tema ktere jsem zalozil s nazvem : co mate proti mladym..omlouvma se za jeho zalozeni a tech komentaru ktere tam navzajem vznikly a navic byly nektere vymazany a neni to prehledne.Dekuji a omlouvam se za to nesmyslne tema Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozefsv Posted November 25, 2010 Share Posted November 25, 2010 urcite budes chciet vymazat aj toto tema.keby si radsej napisal adminovi a nezakladal dalsie tema tak by si urobil lepsie.ked nevies kto je admin tak zase plati co som ti napisal inde.najprv citaj potom pis... Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddie Posted November 25, 2010 Share Posted November 25, 2010 Neřeš to, stejně to za chvíli zapadne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dadadavid Posted November 25, 2010 Author Share Posted November 25, 2010 urcite budes chciet vymazat aj toto tema.keby si radsej napisal adminovi a nezakladal dalsie tema tak by si urobil lepsie.ked nevies kto je admin tak zase plati co som ti napisal inde.najprv citaj potom pis... Tak se opet omlouvam,jinak ano,budu chtit smazat i toto tema. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Y2K Posted November 25, 2010 Share Posted November 25, 2010 sranda Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radek Hurvajz Posted November 25, 2010 Share Posted November 25, 2010 Jako si děláš srandu že, uvědom si že co napišeš na internet tak tam zustava, to za prvé, a za druhé si uvědom že tam je spousta příspěvků jiných členů, jak se jim asi bude líbit když jim jejich přispěvky smažeme? A pak předpokládám že ty některé co byli vymazány byli tvoje, že? Dobře si rozmysli když něco píšeš, lidi kteří tu něco napíšou a potom mažou a žadají smazání svých temat tu nepotřebujeme, mazanim čehokoliv ztrácí přehlednost a smysl celý tohle forum. Doufam že to chapeš Nic se mazat nebude!!! [upravil dne 25/11/10 23:03 Radek Hurvajz] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dadadavid Posted November 25, 2010 Author Share Posted November 25, 2010 Bože muj,ja to nevim,vsiml jsem si ze spoustu temat mizí a vim ze mazat jdou tka jsem jen chtel poprosit,ja nevim co se muze a co ne jsem zde na foru snad ani ne mesic.Tomu rikam ochota pomoci druhemu,zrovna s tebou se vazne dohadovat nechci,protoze podle me jsi super clovek,vim ze umis lidem zde dobre poradit. Odstraněna citace předchoziho přispěvku [upravil dne 25/11/10 23:08 Radek Hurvajz] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radek Hurvajz Posted November 25, 2010 Share Posted November 25, 2010 No mažou se nevhodná temata porušující pravidla, někdy se mažou inzeraty starší pul roku a uzamčené, ale smazání celeho tematu i s přispěvky ostatních členů jen proto že někdo napiše něco co se ti nelíbí se tady nenosí Mrkni na muj předchozi přispěvek, je tam ještě něco;) [upravil dne 25/11/10 23:07 Radek Hurvajz] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dadadavid Posted November 25, 2010 Author Share Posted November 25, 2010 Jo v poradku dekuji za vysvetleni,jinak duvod smazani neni ze se mi to nelibí,ti lide tam maji vetsinou pravdu,ale jde o to,aby to tema neobtezovalo ostatni lidi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radek Hurvajz Posted November 25, 2010 Share Posted November 25, 2010 No ono neobtěžuje, to by se tu mohlo mazat kde co:D A jestli mysliš to co napsal Honza406 tak to pusť z hlavy, on je už takový, jednou to pochopiš, nemysli to zle [upravil dne 25/11/10 23:09 Radek Hurvajz] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dadadavid Posted November 25, 2010 Author Share Posted November 25, 2010 Ja jsem to nesmazal umyslne,je tma napsane dal i vysvetleni,smazal jsem prvni a tudiz hlavni prispevek ,protoze jsem si myslel ze kdyz tam bylo smazat,ze se smaze cele tema,ale ted sjem se uz poucil ze myslet znamena ho*** vedet Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radek Hurvajz Posted November 25, 2010 Share Posted November 25, 2010 Jo, vždy mužeš smazat jen svuj přispěvek, cele vlakno zmizi jen pokud tam nikdo jiný nic nenapsal, pokud potřebuješ něco smazat tak použij tlačitko HLÁSIT, dostanou to všichni moderátoři i s odkazem na vlákno, připadně mužeš napsat SZ někomu z moderátorů, ale musi být důvod to mazat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest servisman Posted November 25, 2010 Share Posted November 25, 2010 sorry ale nikoho jsem nejmenoval ,na nikoho jsem nepoukazoval ,musíš si to přebrat a časem pochopíš Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dadadavid Posted November 25, 2010 Author Share Posted November 25, 2010 Ok díky,na priste jsem poučen Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radek Hurvajz Posted November 25, 2010 Share Posted November 25, 2010 Pravidla jsi četl?? - http://www.peugeot-club.com/forum/faq.php?page=forumrules Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dadadavid Posted November 25, 2010 Author Share Posted November 25, 2010 sorry ale nikoho jsem nejmenoval ,na nikoho jsem nepoukazoval ,musíš si to přebrat a časem pochopíš Jo vsak ja to pochopil,ja jsem si vsiml ze plno lidi zde na foru ma porad stejne dotazy a vetsinou i hloupe problemy a obcas se mezi ne taky dostanu,ale ja hlavne nemam rad neslusne vyjadrovani ,me jen znepokojilo to ze tam bylo to slovo pí***... a potom ja jsem clovek ktery je zvyklý v zivote si brat hned vse na sebe,tak jsem opet neudelal vyjmku,jestli jsi tim tedy nemiril na me,tak je to zcela v poradku a beru to a hlavne to chapu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radek Hurvajz Posted November 25, 2010 Share Posted November 25, 2010 No takže vysvětleno, pochopeno, poučeno, ja bych to tu zamknul. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dadadavid Posted November 25, 2010 Author Share Posted November 25, 2010 No takže vysvětleno, pochopeno, poučeno, ja bych to tu zamknul. Take bych to rad zamknul Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts