SK8 Posted November 25, 2010 Share Posted November 25, 2010 Ahoj nemate doma nikdo zadní bubny na Prugeot 106 II z roztečí 3x98?? Diky za odpoved:D:myslim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jeny Posted November 25, 2010 Share Posted November 25, 2010 co s nima máš? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mattoni1425 Posted November 25, 2010 Share Posted November 25, 2010 doma nemám ale zítra jedu do dušníků na vrakáč se zeptat na něco tak jesli chceš zeptám se na cenu. v sobotu a přístí týden je budu míjet zas tak se kdyžtak dohodnem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PAJA106 Posted November 25, 2010 Share Posted November 25, 2010 Já mám, rok a půl staré skoro jak nové, ale na jednom je v háji jeden závit. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SK8 Posted November 26, 2010 Author Share Posted November 26, 2010 doma nemám ale zítra jedu do dušníků na vrakáč se zeptat na něco tak jesli chceš zeptám se na cenu. v sobotu a přístí týden je budu míjet zas tak se kdyžtak dohodnem. Mám v na jednom strženej závit..:bacha:bacha:bacha Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SK8 Posted November 26, 2010 Author Share Posted November 26, 2010 Já mám, rok a půl staré skoro jak nové, ale na jednom je v háji jeden závit. fakt?? Tak se mi zeptej ja se taky zeptam tady u nas v Plzni a kdyžtak se nejak domluvíme...díky moc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts