Jump to content
  • Aktuální cíle darů

řemen a náklon

Achilo

Recommended Posts

Zdravím všechny,měl bych na vás dva dotazi.

1)byl sem na podzimní servisní prohlídce,která proběhla jen omrknutím,a na dokladu o servisu mi napsali popraskaný řemen příslušenství a jaksi nevim kterej řemen si pod tím mám představit jestli klínovej nebo jinej ale když to byla jen prohlídka okem tak nevim kde všude vidí a proto prosím o radu

2)a druhá věc kde bych požádal o radu je jak zmenším naklánění auta v zatáčkách jestli výměnou tlumičů nebo to de jen přes nějakej sportovní podvozek což samozřejmě na muj model nemá cenu

dík za odpovědi

1-řemen příslušenství pohání příslušenství motoru--alternátor, klimakompresor, čerpadlo serva v případě hydraulického posilovače, na některých motorech i čerpadlo chladící kapaliny...,je to buď klínový řemen, nebo u novějších aut drážkový řemen

2-zajeď na kontrolu tlumičů a podle výsledku testu vyměń tlumiče

jak rika ozzy bude to klínový řemen a k tý druhý otázce, každý nato máme jiný názor ale pokud se ti zdá že se auto moc naklání tak to řeš podvozkem i když zase na druhou stranu auto je krátký a bude uskákaný hodně tak aby to nakonec nebylo horší stejně jako u mě ale já to přiřazuju spíš vyteklým tlumičům zadním. teď sem tam dal tlumiče monroe reflex a vepředu mám sportovní pružiny snížené o 35 mm a nemůžu si tuto kombinaci vynachválit.

jak rika ozzy bude to klínový řemen a k tý druhý otázce, každý nato máme jiný názor ale pokud se ti zdá že se auto moc naklání tak to řeš podvozkem i když zase na druhou stranu auto je krátký a bude uskákaný hodně tak aby to nakonec nebylo horší stejně jako u mě ale já to přiřazuju spíš vyteklým tlumičům zadním. teď sem tam dal tlumiče monroe reflex a vepředu mám sportovní pružiny snížené o 35 mm a nemůžu si tuto kombinaci vynachválit.