Charlie 1 Posted November 25, 2010 Share Posted November 25, 2010 Pořád mám na autě zamlžený přední mlhovky a už mě to štve...ještě je jakoby špinavé sklo zevnitř,co s tím?rozebrat a vyčistit a přetěsnit silikonem?dík Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radek Hurvajz Posted November 25, 2010 Share Posted November 25, 2010 No jo, udělej to tak jak pišeš Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sliki Posted November 25, 2010 Share Posted November 25, 2010 jj udělat jak píseš a spíš než silikon bych použil lepidlo na autoskla, je černý a je to ve stejnej tubě jako silikon ale líp to drží a časem se to nerozpadne jak silikon. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
koblih69 Posted November 25, 2010 Share Posted November 25, 2010 Zkontroluj jestli není ťuklá. Dál si myslím, že nebude problém v těsnění kolem skla, ale spíš v těsnění kolem té kostky vzadu. Je tam takový O kroužek. Takže než bych to páral ven ( dělal jsem to nedávno... ) tak bych napřed vyndal žárovku, povolil štelovací šroub, vycvaknul tu kostku a vysušil mlhovku ( třeba horkovzdušným ventilátorem zepředu ) TenOkroužek bych mírně máznul olejem a po vysušení secvaknul. Když to nepomůže tak bych to teprve vyndal celý. [upravil dne 25/11/10 19:46 koblih69] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts