Ondrík Posted November 25, 2010 Share Posted November 25, 2010 nazdar! asi pred pol rokom som dal vymeniť spojku za novú.A teraz hlavne ráno keď je ešte všetko tuhé,keď naštartujem,a pustím spojku tak sa auto pohne kúsok vpred.Nechcem aby sa zbytočne drala.Nevedel by som ju nastaviť sám?priložím sem foto,skúste mi sem hodiť návod aby som kôli každej volovine nemusel behať do servisu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pastorek Posted November 25, 2010 Share Posted November 25, 2010 Pri rannom studenom štarte je tento jav normálny. Po naštartovaní a povolení spojky sa roztočí časť hriadeľov v prevodovke čo pri stuhnutom oleji spôsobí to malé posunutie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ozzy56 Posted November 25, 2010 Share Posted November 25, 2010 jinak seřízení je jednoduché--tou matkou na lanku na fotce točíš tak, aby pedál spojky měl nahoře cca 1-2 cm volný (mrtvý) chod, potom musíš cítit ztvrdnutí pedálu--to spojka začíná vypínat matku při provozu auta vlastně jen povoluješ, ježděním se ten volný chod pedálu stále zmenšuje... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ondrík Posted November 25, 2010 Author Share Posted November 25, 2010 ďakujem vám obom,pomohli ste mi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts