Jump to content
  • Aktuální cíle darů

Pípnutie pri štartovaní

Guest mythos0222

Recommended Posts

Guest mythos0222

Čaute,

prosím poraďte mi. Problém mám nasledovný:

keď naštartujem moju P207 1.4HDi zostane mi svietiť na palubovke oranžová ikonka ktorá zobrazuje motor a raz pípne. Po cca 3-4 sekundách sa pípne ešte raz a ikonka sa zhasne.

Auto ide v pohode, dobre ako pred tým.

Čo môže byť za problém? Vie mi niekto poradiť? Záruku už nemám :(.

Guest mythos0222

Ďakujem za radu...No neviem, vlani v zime mi to nerobilo...Aj keď pravda je že to druhé pípanie sa začalo len teraz keď sa ochladilo. To prvé pípanie hneď po naštartovaní som mal aj predtým. (už sa ani nepamätám či mal som to od začiatku alebo začalo sa to neskôr). To je normálné?

Niekto kto má 207?

Iný názor?

Guest mythos0222

Ďakujem...mne ináč neukazuje vonkajšiu teplotu, no ale to druhé pípnutie bude asi s tou nižšou teplotou. Už som kludnejší :). Pre istotu večer skontrolujem ešte tie hladiny.

Ale prvý krát mi pípne hneď po naštartovaní, a to mi robilo už aj pred tým, stále, aj v lete.

Buga, aj tebe to robí po naštartovaní?

Guest mythos0222

no dneska ráno som zistil ze mi nesvieti jedno zadne svetlo - asi to bude to druhé pípnutie.

Ináč nesvieti mi jedna ziarovka nad spz. Ze by aj kvôli tomu pípal? Priebehom budúceho týždňa ich vymením a uvidím.

ja mam vybrate, resp, odpojeny konektor na osvetlenie na SPZ :mad::P, cize mne nepipa nic..takze taka funkcia pri 207 nie je. resp mozno facelift.. co je, tak ked mas na displeji Mode pri spotrebe, tak vtedy zatlac na radiu tlacidlo OK, co je vpravo v takom kruhu. a tym vyvolas take menu, kde si mozes kuknut chybove hlasenia auta.. a jedine mi tam pise na zadna osvetlenie SPZtky ze sidelamp bulb faulty, tusim.. inak ako som uz pisal, mne to nepipa...

[upravil dne 26.11.2010 23:21 buga]

Vymenil som žiarovku, to druhé pípnutie je vyriešené. zostalo mi už len to prvé čo som už mal aj pred tým. Všetko svieti, všetky hladiny sú skontrolované a sú v ok, auto jazdí dobre, v pohode. Už to asi nebudem riešiť.

ďakujem za dobré rady