Guest mythos0222 Posted November 25, 2010 Share Posted November 25, 2010 Čaute, prosím poraďte mi. Problém mám nasledovný: keď naštartujem moju P207 1.4HDi zostane mi svietiť na palubovke oranžová ikonka ktorá zobrazuje motor a raz pípne. Po cca 3-4 sekundách sa pípne ešte raz a ikonka sa zhasne. Auto ide v pohode, dobre ako pred tým. Čo môže byť za problém? Vie mi niekto poradiť? Záruku už nemám . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AnotherOne Posted November 25, 2010 Share Posted November 25, 2010 Nebude to upozornenie na nízku vonkajšiu teplotu (pod 3C)? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest mythos0222 Posted November 25, 2010 Share Posted November 25, 2010 Ďakujem za radu...No neviem, vlani v zime mi to nerobilo...Aj keď pravda je že to druhé pípanie sa začalo len teraz keď sa ochladilo. To prvé pípanie hneď po naštartovaní som mal aj predtým. (už sa ani nepamätám či mal som to od začiatku alebo začalo sa to neskôr). To je normálné? Niekto kto má 207? Iný názor? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AnotherOne Posted November 25, 2010 Share Posted November 25, 2010 Ešte skontroluj hladinu chladiacej a brzdovej kvapaliny. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
buga Posted November 25, 2010 Share Posted November 25, 2010 vonkajsiu teplotu vidis na displeji na strednom paneli, ked je 3 C alebo nizsie tak pipne a da hlasku \"Risk of ice\" tusim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest mythos0222 Posted November 25, 2010 Share Posted November 25, 2010 Ďakujem...mne ináč neukazuje vonkajšiu teplotu, no ale to druhé pípnutie bude asi s tou nižšou teplotou. Už som kludnejší . Pre istotu večer skontrolujem ešte tie hladiny. Ale prvý krát mi pípne hneď po naštartovaní, a to mi robilo už aj pred tým, stále, aj v lete. Buga, aj tebe to robí po naštartovaní? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
buga Posted November 25, 2010 Share Posted November 25, 2010 no mne nepipa nic.. neviem HDi co ma co tam moze pipat ale benzin nepipa.. pipnutie jedno tusim je pri tej spominanej vonkajsej teplote, ale este tuto jesen, ci zimu som nebol v aute, ked bolo okolo 3 C tak tak Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mishanthrope Posted November 25, 2010 Share Posted November 25, 2010 Mně taky nic nepípá a to už jsou u nás mrazy jak na Sibiři . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elton Posted November 25, 2010 Share Posted November 25, 2010 Mišan, co kecáš, zatím takové mrazy tu nejsou:D:D:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mishanthrope Posted November 25, 2010 Share Posted November 25, 2010 Aby ses zítra ráno nedivil, až ti pes při čůrání přimrzne k zemi . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pipistrel Posted November 25, 2010 Share Posted November 25, 2010 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elton Posted November 25, 2010 Share Posted November 25, 2010 Tak toho se nebojím:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TtomasS1 Posted November 26, 2010 Share Posted November 26, 2010 tak ak ti to stale pipne skus vynst z auta a popozeraj ci ti svietia vsetky ziarovky... lebo ja som mal taky problem a a stale pri starte mi to piplo a zistil som ze mi nesvieti brzda a neskor potom som to mal zas a nesvietilo mi stretavacie jedno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest mythos0222 Posted November 26, 2010 Share Posted November 26, 2010 no dneska ráno som zistil ze mi nesvieti jedno zadne svetlo - asi to bude to druhé pípnutie. Ináč nesvieti mi jedna ziarovka nad spz. Ze by aj kvôli tomu pípal? Priebehom budúceho týždňa ich vymením a uvidím. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pipistrel Posted November 26, 2010 Share Posted November 26, 2010 skus vymenit asi to bude to Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Přema Posted November 26, 2010 Share Posted November 26, 2010 No nevím , nám na 407mičkách osvětlení SPZ nehlásí jako chybu , jestli je to u 207 jinak nevím , ale pochybuji že to bude jiné.....kdyby to bylo žárovkou tak to napíše která...... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
buga Posted November 26, 2010 Share Posted November 26, 2010 ja mam vybrate, resp, odpojeny konektor na osvetlenie na SPZ , cize mne nepipa nic..takze taka funkcia pri 207 nie je. resp mozno facelift.. co je, tak ked mas na displeji Mode pri spotrebe, tak vtedy zatlac na radiu tlacidlo OK, co je vpravo v takom kruhu. a tym vyvolas take menu, kde si mozes kuknut chybove hlasenia auta.. a jedine mi tam pise na zadna osvetlenie SPZtky ze sidelamp bulb faulty, tusim.. inak ako som uz pisal, mne to nepipa... [upravil dne 26.11.2010 23:21 buga] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AnotherOne Posted November 27, 2010 Share Posted November 27, 2010 Ešte to môže pípať ako upozornenie keď je slabá batéria. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pipistrel Posted November 30, 2010 Share Posted November 30, 2010 no a ake je teda riesenie problemu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mythos Posted December 2, 2010 Share Posted December 2, 2010 Vymenil som žiarovku, to druhé pípnutie je vyriešené. zostalo mi už len to prvé čo som už mal aj pred tým. Všetko svieti, všetky hladiny sú skontrolované a sú v ok, auto jazdí dobre, v pohode. Už to asi nebudem riešiť. ďakujem za dobré rady Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts