kajk Posted November 25, 2010 Share Posted November 25, 2010 Ahoj, mám možnost koupit multikáru M25 sklápěč. Motor je po generálce. Můžete mi prosím někdo potvrdit informaci, že je opravdu běžná doba žhavení půl minuty až minuta? (samozřejmě u studeného motoru...) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
P607Olda Posted November 25, 2010 Share Posted November 25, 2010 Staré Avie se žhavily min. 30 sekund. Žhavička byla jedna, někde v sacím potrubí (???) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
barenst Posted November 25, 2010 Share Posted November 25, 2010 Stare diesly meli zhavicky ktere se pomalu zhavili treba 505 i vic jak pul minuty a lepsi bylo zhavit 2x a pak startovat Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pastorek Posted November 25, 2010 Share Posted November 25, 2010 ...Můžete mi prosím někdo potvrdit informaci, že je opravdu běžná doba žhavení půl minuty až minuta? ... Áno. Multikáru bolo treba žhaviť 30 - 60 sekúnd ak mala pôvodný typ žhavičov. Neskôr ich často menili za rýchložhaviče používané dnes bežne ale už si nepamätám z čoho pasovali. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miku Posted November 25, 2010 Share Posted November 25, 2010 Někdy s ní jezdím a je opravdu třeba dlouho \"žhavit\" . Často i dvakrát po sobě. pokud nemá sníženou hmotnost nákladu , je třeba mít řidičák C. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddie Posted November 25, 2010 Share Posted November 25, 2010 Ano. P.S. to je super stroj Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
.mycTD Posted November 25, 2010 Share Posted November 25, 2010 jj, to zhaveni si pamatuju P.S. super stroj byl stary dvouvalec, ten mel k mizivemu vykonu aspon odpovidajici spotrebu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kajk Posted November 29, 2010 Author Share Posted November 29, 2010 Všem děkuji za rady. To Miku: mohl bys mi prosím vyfotit (nebo aspoň popsat), kde na motoru najdu odtokové dírky jednotlivých válců? Vím, že to má být na boku motoru, ale když jsem jednu káru prohlížel, tak jsem je nemohl najít... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts