Jezek66 Posted November 24, 2010 Share Posted November 24, 2010 Ahoj.Kdo poradí?Spojka zabírá ve vrchní ploze,tak nevim jestli už nebude chtit novou lamelu.Pokud se šteluje spojka u 406, tak jak?Nemuže být zavzdušnená???Díkkk za rady. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ozzy56 Posted November 24, 2010 Share Posted November 24, 2010 spojka se u tvého auta nedá seřizovat, může být zavzdušněná--odvzdušnit, bere skoro všem nahoře,není to chyba pokud neprokluzuje, pokud klouže vyměnit spojku Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skorpion Posted November 25, 2010 Share Posted November 25, 2010 Když už jsme u spojky: Tak dvakrát do měsíce mi zůstane spojka vyset, musím znovu sešlápnout a zas bez problému. Dělá mi to už přibližně 80 tis. kilometrů a zatím beze změny, ani k lepšímu ani k horšímu. Takže by mě zajímalo, co s ní asi tak může být a jelikož zatím v pořádku šlape, jestli by nestačilo jen něco vyměnit aby nezůstávala vyset. Když to začala dělat, myslel jsem že se asi blíží její konec, ale ne. Nechce se mi čekat až odejde a budu muset měnit celou. Kdyby bylo nějaké řešení jak dát tohle pryč, bylo by to super. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Chozeluizskuner Posted November 25, 2010 Share Posted November 25, 2010 dělo se mi to samé po výměně hadičky co vede ke (spojkovému válečku) nevim jak se to nazývá ale je to u toho táhla na spojce... občas mi zůstal pedál cca o 2cm propadlej.musel sem ho nohou podebrat a našlapat.už se mi to neděje ale zjistil sem že mi kape brzdovkla u toho válečku.nevím jestli to neni nějak propojený i s brzdama že se mi ted zavzdušnili Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts