c.WO.k Posted November 24, 2010 Share Posted November 24, 2010 Mám rychlý dotaz. je přední pás spolujezdce z 5dvéř verze stejnej jako z 3dvéř verze? nebo je každej jinej např. délkou? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bajza206 SW Posted November 24, 2010 Share Posted November 24, 2010 NE třídveř má dole jiný uchycení u podlahy ale mechanismus je stejnej pás jde jednoduše přemotat klidně ti poradim jak na to Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
c.WO.k Posted November 24, 2010 Author Share Posted November 24, 2010 no mě právě nenamotává a mám možnost koupit funkční,ale právě z 5dvéř verze. Pokud by si ale hodil návod,tak by to bylo fajn Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bajza206 SW Posted November 24, 2010 Share Posted November 24, 2010 Tak máš teda v háji tu pružinu zrovna minulej tejden jsem jednu dobrou vyhodil no ale jde jednoduše vyměnit ten popruh na kterym je dole to kovový uchycení(třídveř tam má takovej drát a pěti takovou železnou sponu) Normálně pás rozmotáš až do konce podržíš si ten váleček na kterej se to namotává pás je zkrz něj prostrčenej tak ho povystrčíš kousek zpátky (pás je na konci přeloženej a sešitej) a vytáhneš z něj takovou plastovou tyčinku pak jde pás normálně vyndat z navíječe no a stejnym způsobem to tam zas vrátíš hlavně pozor at se ti to nenavine až budeš mít pás venku Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
c.WO.k Posted November 24, 2010 Author Share Posted November 24, 2010 tak to neni nic složitýho díko moc za radu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bajza206 SW Posted November 24, 2010 Share Posted November 24, 2010 No neni jsem rád že jsi to pochopil Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kypto Posted November 25, 2010 Share Posted November 25, 2010 Mám rovnaký problem. Dá sa takyto pás opravyt alebo je tam nutné niečo vymeniť? Asi som to nepochopil. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bajza206 SW Posted November 25, 2010 Share Posted November 25, 2010 no nejspíš máš prasklou tu pružinu takže asi vyměnit celej nebo opatrně zkusit rozebrat třeba se jen vyhákla:papa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts