MHS Posted November 24, 2010 Share Posted November 24, 2010 zdravim dneska sem dal vymneenit drazkovy remen alternatoru na P307 zajel sem do Peugeotu tam mi rekli ze to vymneni cca hodina prace + řemen cca 1000kč. Mam 307 kde nemam automaticky napinak, coz uz se tady probiralo. Auto si vzal mechanik a po pul hodine mi rekli ze to nemohou vymneit ze na to musi mit pripravek. Ze mam jet domu a ze mi zavolaji az to bude hotovy prej nejpozdeji do 12 hodin. Volali mi az kolem 2 hodiny že musi oddelat cely altik ze tam ten sroub je ohlodany.ze to bude az zitra po 12hodine. Nyni se cci zeptat zda budu platit za vymenu remena 1000kč jak mi rekli nebo si mam nachystatt palku za to že musi oddelat altik a pak povolit sroub a podobne? [upravil dne 24/11/10 14:40 MHS] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ozzy56 Posted November 24, 2010 Share Posted November 24, 2010 zaprvé nejsem servisák peugeot výměna řemenu je normovaná (ceníková)práce--za práci tolik a tolik plus materiál...,takže pevná cena může se stát, že při práci mechanik zjistí nestardandní věc, jako např. sjetý šestihran šroubu a tato práce s odstraněním vadného šroubu se počítá časově, tzn. po konzultaci s příjímacím technikem se určí k demontáži vadného šroubu dejme tomu jedna hodina a tuto hodinu zaplatíš k ceně stanovené ceníkem za výměnu řemenu... [upravil dne 24/11/10 15:56 ozzy56] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MHS Posted November 24, 2010 Author Share Posted November 24, 2010 nevadi i to pomuže. takze kdyz bude sundavat altik a povolovat sroub 2 hodiiny tak zaplatim + 2 hodiny práce. Kolik si bere mechanik v peugeotu na hodinu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vendelinek Posted November 24, 2010 Share Posted November 24, 2010 tady u nás je cena daná, to je od 500 -750 kč/ hod,a je to daný podle druhu modelu a stáří auta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MHS Posted November 24, 2010 Author Share Posted November 24, 2010 snad se nevyvrátim zitra jak me zkasíruje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts