Simako Posted November 24, 2010 Share Posted November 24, 2010 zdravím, přestalo mi fungovat vyhřejvání zadního okna, pojistka F5 40A v kuru je v pořádku. nemá někdo zkušenost či nápad než to začnu rozebírat...... jo a nesvítí ani jedna žárovka na RZ netuším zda to má souvislost ještě jsem je neměnil..... dík moc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brizan Posted November 24, 2010 Share Posted November 24, 2010 Praskání žárovek na SW je naprosto běžná věc, dej si tam LEDky a máš vystaráno, já je tam mám už 1,5 a zatím jsem je neměnil. Klasické žárovky nevydrží bouchání s dveřmi a prasknou. Na to vyhřívání se údajně prodává v Peugeotu opravná sada, tedy za předpokladu že máš přerušený nějaký drátek přímo na okně... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Simako Posted November 25, 2010 Author Share Posted November 25, 2010 tak žárovky vyměněné a fungují ale vyhřejvání furt nic neměl by někdo prosím el. schema? docela by bodlo... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Přema Posted November 25, 2010 Share Posted November 25, 2010 Nepočítej že ti ty žárovky vydrží svítit dlouho......... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gaj1182 Posted November 25, 2010 Share Posted November 25, 2010 Mal som tiez problem s vyhrievanim okna - odpadnuty kontakt na skle. Dal som dole kryt z tretieho brzdoveho svetla ( tahom dole - drzal jak fras) a odmontoval svetlo. Na kabloch na ohrev su zapojene nejake tlmivky (kratka cievocka z hrubeho drotu s feritovim jadrom). Na jednej z nich som mal zly kontakt a tak sa to v tom mieste hrialo, ze mi odpajkovalo kontakt priamo zo skla. Zohnal som si nejake vodive lepidlo ( neviem, co to bolo za znacku ) a kontakt prilepil spat na sklo, kontakty na cievkach prepajkoval. Zatial vsetko ide OK. Cievky ani droty sa nehreju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HonzaZ Posted November 25, 2010 Share Posted November 25, 2010 Schéma by bylo. Tvůj VIN tady na fóru je. Musíš ale vydržet, tak zítra večer. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Simako Posted November 26, 2010 Author Share Posted November 26, 2010 dík za radu, zkusím ten kryt dostat dolu a uvidim co tam najdu :-) jinak vin: VF36ERHRH21145471 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Simako Posted November 26, 2010 Author Share Posted November 26, 2010 tak sem sundal kryt a vypad na mě červenej kabel i s kontaktem na sklo zkusím přiletovat nebo přilepit a uvidim zda to bude ok dík všem za rady Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcel00 Posted November 26, 2010 Share Posted November 26, 2010 hlavne to neletuj (mozes prasknut sklo)... len lepit mozes. vodivu pastu/lepidlo kupis v hociakom radioamaterovi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Simako Posted November 26, 2010 Author Share Posted November 26, 2010 pozdě:-) přiletováno nastavil jsem si asi 360° a šlo to v poho Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcel00 Posted November 26, 2010 Share Posted November 26, 2010 ufff. tak to si mal stigro... ale riziko tam vzdy je tak drzim palce nech to drzi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gaj1182 Posted November 26, 2010 Share Posted November 26, 2010 Este sa skus pozriet na tie tlmivky, ci mas v pohode kontakty hlavne na tom odpadnutom kabliku. Je to ten cierny valcek na drote, da sa to otvorit. Ja som mal aj tam problem, to len pre istotu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Simako Posted November 28, 2010 Author Share Posted November 28, 2010 tak tlumivky vypadaj OK a okno se už vyhřejvá:-) začalo mrznout tak to bylo akorát dík moc všem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hlemist Posted November 29, 2010 Share Posted November 29, 2010 Mám problém s pálící se tlumivkou, před vyhřejváním okýnka. Jsou tram dvě. Hlavně kde to koupit? Je akorát počasí na to opravit vyhřejvání. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hlemist Posted January 27, 2011 Share Posted January 27, 2011 Neví někdo, kde se dají koupit ty tlumivky, vždycky se mi nějak pálej, když zapnu vyhřejvání zadního okýnka....které jinak funguje jak má.......musel jse to odpojit, mám strach aby to nebaflo... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dodo407sw Posted January 31, 2011 Share Posted January 31, 2011 ja som to uz aj lepil a aj pajkoval a stale mi to odpadne... ake ste pouzili vodive lepidlo??? ja uz som kupil 2 a stale to odpadne Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ace11 Posted January 31, 2011 Share Posted January 31, 2011 me by se libil i vyhrev predniho skla, jak maji treba Fordy:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
godzilaTO Posted January 31, 2011 Share Posted January 31, 2011 Nejsi sam Ace:D:papa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts