TtomasS1 Posted November 24, 2010 Share Posted November 24, 2010 Tak rad by som sa poinformoval ci ma niekto skusenost s LED kruzkami do prednych svetlometov.Mne hlavne ide o ich napajonie a tak dalej,nejake rady od elektorika a tak dalej dakujem. Prikladam nejaky link ohladom coho sa jedna. a konkretne si to budem vyrabat sam tak jedno videjko podla ktoreho to budem robit a tak preto potrebujem radu ako to napojit do auta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TtomasS1 Posted November 26, 2010 Author Share Posted November 26, 2010 NIKTO MI S TYM NEVIEM POMOCT?????????????????? :myslim:( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zazimir Posted November 26, 2010 Share Posted November 26, 2010 Nevím, asi to nikdo takhle nevyráběl. Není to asi moc O.K., včetně homologace. Lepší řešení je koupit celá nová světla Angel eys, ale je jasné, že cenově je to někde úplně jinde. Počítej s tím, že zelené žabičky budou dělat problémy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HOFA Posted November 27, 2010 Share Posted November 27, 2010 90% žabiček naprosto nabudou vědět,která bije. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts